stiu ca s-a mai discutat dar nu gasesc thread-ul
nu merge pus cardul intr-un CAM direct in tv?
am citit pe forumuri straine ca ar merge dar nu mai stiu exact ce si cum, cautam altceva si am citit printre randuri.
stiu ca s-a mai discutat dar nu gasesc thread-ul
nu merge pus cardul intr-un CAM direct in tv?
am citit pe forumuri straine ca ar merge dar nu mai stiu exact ce si cum, cautam altceva si am citit printre randuri.
In general lcd-urile care dispun si de tuner dvb-s costa cel putin de la 4000roni in sus ( cel putin cele din comertul nostru ) , dar au 2 mari dejavantaje :
- Nu stie de standardul receptiei pentru satelit in format HD ( DVB-S2 )
- Ca orice produs au soft propietar ( adica nu prea ai multe optiuni legate de sharing , daca producatorul nu ti-a inclus in softul dedicat )
La noi in comert erau primele modele de la Technisat de 32" parca , cauta-ti cu google
Azi au venit niste indivizi de la GIGI si mi-au schimbat vechiul receptor dvb-c de la Technisat (fara cartela) cu un receptor Hyundai de cablu. Ciudat este faptul ca pe cartela scrie SATELIT si NAGRA.... Intrebarea mea este: sunt aceleasi chei ca pe sat?
pauldemon, raspunsul este DA.
Salut,
deci cu receptroul de clablu de mai sus si cardul de mai sus ( este RevAC6 din ce zice NewCS) se poate face ceva ? adica pot afla BK si RSA
Asa frumos ar fi cu diablo wifi pe tv direct cu HD cu ...