-
Pe mine m-ar interesa sa stiu daca cei de la AKTA in domeniul DVB-C isi vor pastra conditiile contractuale la fel ca in domeniul DVB-S
Adica la incheierea unui nou abonament pentru DVB-C , abonatul sa nu fie obligat in a folosi receptorul lor , cand el dispune de monitor tv/lcd cu tuner DVB-C HD ( bine inteles pentru cei care au asa ceva , pentru ceilalti normal ca va fii un receptor DVB-C )
Abonatul poate incheia un contract cu un dealer zonal , i-se va da o cartela activata si restul si-le procura singur
Cum este in cazul abonamentelor la DVB-S si apropo pentru cei care citesc acest mesaj si lucreaza la/pentru AKTA , poate scrieti si aceste detalii pe site
Cele 2 reclame actuale fiind foarte sumare ( nici macar grila de programe pentru DVB-C ) , iar in actuala situatie sa nu se intrebe de ce nu sant oamenii interesati de DVB-C
Cred ca nu trebuie sa-le reamintesc ca pentru a intra/sparge acest "semi-monopol" ( UPC + RCS ) , ar trebui sa fie mai "agresivii" macar in reclame
Mircea_Vdm , deocamdata in Romania exista doar acest model pe care cred ca poti sa-l cumperi la comanda de aici : http://www.e-tc.ro/articol/320/31776...red_10592.html
De la aceeasi firma mai sant modelele "H5/H7" , dar care din pacate nu prea se comercializeaza in Ro si bine inteles tot de la aceasta firma tunerul dedicat DVB-C pe pci intern
Cele 3 modele pe USB sant tunere All-in-One ( Analogic Tv + DVB-T + DVB-C + Radio )
Last edited by mario08; 23-03-10 at 13:40.