Incearca si SD de pe 10890 V de curiozitate.
Incearca si SD de pe 10890 V de curiozitate.
:
Amorak@: la skew am scos maximul ce se putea conform Satlex, dar se poate ca mai are nevoie de reglaje finute
Zmeura@:la 10890 V am semnal pe canalul K2 de 12.70 db, iar pe Enter + 13.70 db.
Amos .
:
aha, merci, nu am pus acest satelit.
Concluzii:
se comporta excelent, fara bataie de cap merg stabil, 39E, 23E, 19.2E, 16E, 13E, 9E ca si castig, cel mai slab TP (unde e SyFy HD, de la canalsat FR) am 65% SNR. fata de h-h triax 110 nu mai prind cateva TP-uri de pe 28E care erau pe Astra 2B Nord, iar pe 1W ma nemultumeste, nu mai prind mai deloc (25% nu se pune la fec 7/8) TP-urile de pe T1 si cele de pe K1 nu mai intra deloc, cu triaxul mergeau cele de pe K1 cam 50% SNR...
Conditiile de montare si reglaj, ca nu am mai avut rabdare, au fost pe vreme nasoala, inorat si ninsoare la 1 grad celsiusmai astept weekend-ul urmator, poate prind soare. daca nu asta e, o montez sus la geam si ne multumim cu ce avem.
![]()
dm800hd, T90 39E-28E-23E-19E-16E-13E-9E-5E-1W , 37LH4000, Logitech Z-5500 Digital
Ai rezultate bune amorak oricum Deva e o locatie buna pt toroidale.Daca ai fi in locul tau as face urmatoarea rokada:
pune o antena micuta pe 39E caci acolo semnalu e super tare .Daca ai antena mai mare pui focarul principal de 36E pt polaritatile circulare iar pt 39E o pui in secundar , merge fara probleme
la toroidala vei avea automat plaja 28E-4w
Ai din start mai multe sanse sa prinzi spotul nordic daca tot ai 25% e incurajator , acolo evident bagi un lnb Inverto Black ultra sau altu bun
Mult succes in continuare!
Salutare
Am gasit o oferta buna 50 de euro pt o antena toroidala WaveFrontier T55
Omul zice ca prinde 8 seteliti de la 5w pana 28e
Pe mine ma intereseaza 19E-13E-1W
Voi ce parere aveti este este posibil ?
Astept parerile si sfaturile voastre.
Multumesc.