Shadowman
Ai atins un subiect despre care se poate vorbi pana maine dimineata si nici atunci nu se ajunge la consens.IDEEA ESTE CA UTILIZATORU FINAL SA FIE MULTUMIT
Antena toroidala e facuta ca sa "lucreze" la fel ca si o antena de 90 de calitate.Din cate am citit pe diferite forumuri WaveFrontier original lucreaza cel mai bine urmat de alte modele.
Am zis si repet ca eu dau nota unei antene cand verific cum se comporta pe vreme ploioasa , ninsoare, lapovita.Nu ma intereseaza ce scrie pe forumuri, ce firma este sau unde e fabricata.Daca antena imi da suficienta calitate semnal (Q) sa pot urmari canalele tv dorite de pe un anumit satelit in cond meteo nefavorabile , inseamna ca am o antena buna.
Antenele care depasesc 90 cm diametru e bine sa aiba 3 braturi de sustinere a LNB-ului
Daca ai suficienti bani si loc de amplasare e cea mai buna solutie.Cum toroidala lucreaza maxim cat o atena de 90cm si cum pe teritoriul Romaniei sunt sateliti care necesita antene mai mari evident ca poti avea probleme , esential e locatia care o ai.Degeaba vei receptiona pe vreme buna un satelit cand la primele picaturi de ploaie adio semnalCode:Sau trec la varianta...o antena pentru fiecare!!!!![]()

Reply With Quote