Results 1 to 12 of 12

Thread: Programe rusesti pe Hotbird?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Happy fery21's Avatar
    Mentioned
    8 Post(s)

Nasol sa poti monta o antena mai ales daca esti din moldova a vrut sa faca acest lucru dar din pacate nu a fost posibil. Instalarea o poate face doar un EXPERT care apartine de condominiu(administratia blocului respectiv care vor o taxa de instalare intre 200-300eu..)

Deci sper ca datele de receptie sa permita receptionarea satelitului express am22 si din it. Am dsat un ochi si vad ca pe 53°E semnal e ok si cu o antena de 0,80 deci solutia exacta ar fii sa se mute din bloc la casa
    ..::EGAMI TEAM::..

Golden Member vladcarama's Avatar
    Mentioned
    11 Post(s)

Da, e simplu să copiezi şi să inşiri informaţii de pe diferite saituri, dar află că in R. Moldova acest satelit e căutat doar pentru canalele acestea ruseşti plus Romania Internaţional şi Pro TV Internaţional. Cată paine am mancat numai eu datorită lor...
    Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by gobi2000 View Post
    Nasol sa poti monta o antena mai ales daca esti din moldova a vrut sa faca acest lucru dar din pacate nu a fost posibil. Instalarea o poate face doar un EXPERT care apartine de condominiu(administratia blocului respectiv care vor o taxa de instalare intre 200-300eu..)

Deci sper ca datele de receptie sa permita receptionarea satelitului express am22 si din it. Am dsat un ochi si vad ca pe 53°E semnal e ok si cu o antena de 0,80 deci solutia exacta ar fii sa se mute din bloc la casa
    Merge fara probleme : http://www.flysat.com/expressam22-beam.php

Fantastic de ingrijoratoare e situatia in Italia.Tara membra a UE , UE care garanteaza pe hartie accesul neingradit la informatie, penibil.Mama lui de expert cred ca in viata lui n-a instalat numa pe 13 e si 19e

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

eeee hai sa nu exageram,nu ti interzice nimeni nimic,e chiar mai mult decat in alte parti,faptul ca instalezi antene in romania pe unde ti se scoala asta nu e libertate la informatieacel patron de bloc,vila sau ce e a investit niste bani in acel loc si nu poti tu sa vi acum si sa bombardezi pereti,iti convine bine,nu,iara bine
    eu de fiecare data cand am cautata locuinta asta a fost primu lucru ce l am intrebat "pot sa mi pun antena satelit?"de internet nu intrebam ca ala e si in varf de munte si nu wireless

scuze de off
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Happy fery21's Avatar
    Mentioned
    8 Post(s)

Da laleao ai dreptate, nu interzice nimeni sa pui antena , doar iti spune ca nu se poate pune o alta antena doar daca o moteaza un instalator de al lor
    Acum ma intreb (am vz antena e un ofset de 1.10) daca multifed ar merge si pana unde as putea sa ajunf cate ° 53? desi nu prea cred ,dar nu am testat
    ..::EGAMI TEAM::..