Results 1 to 12 of 12

Thread: Programe rusesti pe Hotbird?

Happy fery21's Avatar
    Mentioned
    8 Post(s)

Default Programe rusesti pe Hotbird?

Cineva ma intrebat daca pe 13°E se pot receptiona canale rusest..nustiu ca nu am timp de tv .
    Vreau sa va intreb daca sunt si daca aceste se pot vedea si cu k*y ?
    Care ar fii cele mai interesante?

Multumesc anticipat!
    ..::EGAMI TEAM::..

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Sunt cateva FTA in jur de 8 si cred ca inca pe atatea codate....dar nu prea merg cu keys, decat foarte rar..
    Arunca o privire aici la cele FTA: http://www.flysat.com/tv-ru.php

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

gobi2000

Pe hotbird niciodata n-am fost canale rusesti de calitate deci nu are rost sa puna antena acolo.Din pacat canalele rusesti bune si chiar premium sunt imprastiati pe mai multi sateliti

Cel mai cautat satelit rusesc e 90E de unde se pot receptiona canalele premium REN TV, TNT etc insa pt receptionarea acestuia trebe antena de minim 120

75E ofera o gama larga de programe rusesti atit premium cat si canale bune si e mult mai usor de receptionat deci sa incerce prima data receptia acestui satelit, se merita din plin

Pt receptionarea 60E si 53E unde sunt alte canale premium si bune Nika TV,Perviy canal, 7TV se poate face un multifeed pe antena de 110cm , 60E fiind in focar principal si 53E in secudar ,functioneaza perfect am testat acum 4-5luni

Standard RSP member miki's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Voi fi putin offtopic, dar daca nu-l intereseaza strict anumite canale si are viteza buna la net poate sa vada multe canale rusesti direct pe net. De pilda poate folosi Tv Wave , un player facut de @furbie, romanas de-al nostru.. Sunt pe el gramezi de canale romanesti, rusesti, bulgaresti, letone care se vad excelent in VLC. Sunt si canale britanice dar alea nu sunt functionale in totalitate.

Golden Member vladcarama's Avatar
    Mentioned
    11 Post(s)

Omul intreabă de canalele ruseşti de pe Hotbird 13 E, iar voi răspundeţi tot ce vreţi numai nu ce vă intreabă omul...

Iată o listă de moment a canalelor ruseşti de pe Hotbird 13E:

Music Box Ru
    Sarafan
    Ru TV
    RTG TV Russian Travel Guide
    Strana
    RTR Planeta
    Rossiya 24
    R1
    TBN Russia
    Smile of a Child TV Russia (Ulibka Rebenka)
    K+
    oNet
    CNL
    RTV info
    RBC tv
    Perviy kanal Europa (ORT International)
    EuroNews
    Luxe TV

Şi cateva codate

EuroSport 1 (SD şi HD)
    EuroSport 2 (SD)

RTVi Europe
    Nashe Kino
    Detski Mir / TeleKlub
    RTV info

In privinţa care sunt mai interesante, după părerea mea cam astea din cele free:

Perviy kanal Europa (ORT International)
    RTR Planeta
    EuroNews
    Luxe TV
    Sarafan

şi toate din cele codate
    Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!

Happy fery21's Avatar
    Mentioned
    8 Post(s)

Quote Originally Posted by doktorofsat View Post
    ...gobi2000

Pe hotbird niciodata n-am fost canale rusesti ...
    Acest lucru il stiu! am itrebat ptr ca. in general in it la blocuri antena este pe 13°E ptr S*Y

@miki
    Despre ceea ce spui tu stiu, dar ma intereseaza ptr un receptor ecosmart pe care il are omul, el find din Moldova a intrebat ce poate sa vada legat de tara sa sau rusia cu eco

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Cool

vladcarama e un lucru simplu sa insiri diferite canale tv copiind de pe diferite situri dar e altceva sa cunosti ce transmit resp canale si in ce categ se inscrie: premium, bune, mediocre, sclabe.Pentru asta trebe mai mult sincere eu am instalat antene pe resp sateliti, cunosc destul de bine canalele fta inclusiv cele rusesti si drept urmare stiu ce merita si ce nu

Gobi 2000 nu cunosc care e faza cu antenele in italia , aceste detalii ar fi trebuit in mod normal sa le postezi chiar la inceput.Datele problemei se schimba .M-am uitat de curiozitate si satelitii de pe care se recepioneaza multe canale rusesti premium (90e 75e 60e) intra doar cu antene mari, in afara de 53e .Deci singura alternativa , repet daca amicu tau are posibilitatea de a monta o aIIa antena e 53 iar cu receptorul eco din dotare poate viziona si canale de pe 11044 V net superioare celor de pe 13E.Antena asta noua de dolce e ok pt ele nu ii stiu diam exact asa de tare e semnalul

Happy fery21's Avatar
    Mentioned
    8 Post(s)

Nasol sa poti monta o antena mai ales daca esti din moldova a vrut sa faca acest lucru dar din pacate nu a fost posibil. Instalarea o poate face doar un EXPERT care apartine de condominiu(administratia blocului respectiv care vor o taxa de instalare intre 200-300eu..)

Deci sper ca datele de receptie sa permita receptionarea satelitului express am22 si din it. Am dsat un ochi si vad ca pe 53°E semnal e ok si cu o antena de 0,80 deci solutia exacta ar fii sa se mute din bloc la casa

Golden Member vladcarama's Avatar
    Mentioned
    11 Post(s)

Da, e simplu să copiezi şi să inşiri informaţii de pe diferite saituri, dar află că in R. Moldova acest satelit e căutat doar pentru canalele acestea ruseşti plus Romania Internaţional şi Pro TV Internaţional. Cată paine am mancat numai eu datorită lor...
    Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by gobi2000 View Post
    Nasol sa poti monta o antena mai ales daca esti din moldova a vrut sa faca acest lucru dar din pacate nu a fost posibil. Instalarea o poate face doar un EXPERT care apartine de condominiu(administratia blocului respectiv care vor o taxa de instalare intre 200-300eu..)

Deci sper ca datele de receptie sa permita receptionarea satelitului express am22 si din it. Am dsat un ochi si vad ca pe 53°E semnal e ok si cu o antena de 0,80 deci solutia exacta ar fii sa se mute din bloc la casa
    Merge fara probleme : http://www.flysat.com/expressam22-beam.php

Fantastic de ingrijoratoare e situatia in Italia.Tara membra a UE , UE care garanteaza pe hartie accesul neingradit la informatie, penibil.Mama lui de expert cred ca in viata lui n-a instalat numa pe 13 e si 19e

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

eeee hai sa nu exageram,nu ti interzice nimeni nimic,e chiar mai mult decat in alte parti,faptul ca instalezi antene in romania pe unde ti se scoala asta nu e libertate la informatieacel patron de bloc,vila sau ce e a investit niste bani in acel loc si nu poti tu sa vi acum si sa bombardezi pereti,iti convine bine,nu,iara bine
    eu de fiecare data cand am cautata locuinta asta a fost primu lucru ce l am intrebat "pot sa mi pun antena satelit?"de internet nu intrebam ca ala e si in varf de munte si nu wireless

scuze de off
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Happy fery21's Avatar
    Mentioned
    8 Post(s)

Da laleao ai dreptate, nu interzice nimeni sa pui antena , doar iti spune ca nu se poate pune o alta antena doar daca o moteaza un instalator de al lor
    Acum ma intreb (am vz antena e un ofset de 1.10) daca multifed ar merge si pana unde as putea sa ajunf cate ° 53? desi nu prea cred ,dar nu am testat