Daca nu esti informat din mai multe surse nu ai de unde sa sti daca ceea ce transmit este manipulare sau modificarea realitati intr o anumita directie...ramane de vazut!
Daca nu esti informat din mai multe surse nu ai de unde sa sti daca ceea ce transmit este manipulare sau modificarea realitati intr o anumita directie...ramane de vazut!
de la o vreme prefer informatia luata de pe internet in dauna informatiei "customizate" la tv![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Daca vreti balbe uitati.va la Publika TV...![]()
Cu moderatori stranşi de la posturile comuniste şi cu lingăi de-ai regimului să vedem cum o vor schimba-o spre democraţie (aşa este jurnalistul profesionist, nu-l interesează decat caştigul...). Ca să fie in corpore le mai lipseşte Stariş.
Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!
mi se pare aiurea ca transmit in Rusa si nu traduc in romaneste
m-am uitat cam 30 de minute si numai in rusa vorbeau si nu dadeau traducere in romaneste
e drept ca apoi parca au reluat stirile si in romaneste , dar e cam aiurea
eu inteleg ca sunt si locuitori care nu stiu decat rusa dar , poate ar fi bine sa fie traducere in romana la orice stire de pe acolo
sau invers traducere in rusa si atunci sunt cu adevarat profesionisti
oricum balbe si greseli de regie sunt cu duiumul ...gen urmeaza meteo se pune sigla cu meteo ..dar nu apare comentatorul ..si apar iar prezentatorii si zic la revedere ...fara nici o scuza
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Din cate am inteles 80% va fi in romaneste si restul in limba rusa. Vor mai fi multe balbe pentru ca cei de acolo nu au deloc experienta. Iar experienta o capeti in timp. Nu au emis mai deloc "la perete" . Iar cei care s-au dus sa se angajeze vroiau posturi de reporteri sau prezentatori.
In Romania prin anii '90 s-a inceput cu Soti, apoi Tele 7 ABC, Pro TV, etc. Ei incep de la zero. Nu exista oameni de televiziune. Asa ca fiti ingaduitori.
---------- Post added at 10:37 ---------- Previous post was at 10:22 ----------
Poate cineva sa confirme ca au ceva probleme la receptie? Sau nu am eu antena reglata bine? Desi semnal este arhisuficient.
semnal este foarte mult
11743 H 28000 FEC 5/6
eu asa am cu 11743 nu cu 11747 , deci cu 4 unitati mai putin
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"