0

Dislikes:
0
-
Accept ca poti avea alta parere si alte preferinte dar in ceea ce priveste Asus O'Play ....
- nu s-a blocat niciodata vizionind seria completa "Planet Earth" in 1080p 9Gb un film de 45 de minute !!!
asa ca la bitrate cred ca exagerezi ... si in general nu mi s-a blocat niciodata de cand il am
- nu se incalzeste deloc ! nu stiu cum este cu alte mediaplayere ... nu le cunosc si nici macar nu sint un
mare fan al lor ...dar Asus nu se incalzeste deloc ... sau in nici un caz anormal
- nu prea stiu ce probleme au alte mediaplayere dar Asus pare a fi foarte bine pus la punct si si cu o
frecventa de metronom a updateurilor soft asa ca pentru mine ramine o scula cu un raport pret performanta
excelent
-chipsetul Realtek este in general unul ieftin dar nu inseamna ca nu corespunde scopului propus ...cat despre
Sigma tot ce stiu este ca pe el s-a construit un receptor HD ...un pic exotic care n-a rupt gura targului !!!
- in general diferentele de calitate a softului pot duce la mari diferente de comportament termic ca sa nu mai
spunem de stabilitatea si performata ! la acest capitor Asus cred ca sint net superiori oricarui "noname" fie el
facut si cu un chipset Sigma
Western Digital sint experti in HDD ! jos palaria in fata lor ... cat despre mediaplayerul lor stiu ca s-a pus la
punct indelung si cu mari suferinte ! recunosc ca nu stiu nimic despre starea sa actuala ... Cu un an in urma
statem pe ganduri sa-mi cumpar un WD si exact Softpedia a fost cel care m-a facut sa mai stau ...
Cat despre softul ..."alternativ" , liderii acestui segment de piata sint evident "Pop Corn" ... hai sa ne comparam cu ei ...
In general daca ai in casa un PC si un program care sa faca streaming UPNP ... nu prea ai nevoie de soft alternativ ...
se dovedeste insa ca indiferent de calitatea conexiunii la NET ... play se face tot "off line" ... asta din cauza
fluctuatiilor de viteza in download sau politicilor de download de tip torent.
Last edited by MihaiP; 15-06-10 at 14:53.