Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 23

Thread: Asus O'Play

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Mentioned
    21 Post(s)

a ) Stie asa :

- HDMI LPCM
    - HDMI LPCM Multichannel
    - HDMI RAW
    - SPDIF LPCM
    - SPDIF RAW

asta la capitolul "audio out"

b) subtitrarea default ( 0 ) este cea normala cu caractere destul de mari si care permit ca replici de doua
    sau chiar trei linii sa nu ocupe esential din partea vizibila ...dar pot fi marite (0-> +64) sau micsorate ( 0 -> -64 )
    in incremente de 2 .... care pe ecran inseamna cam 5% marire sau micsorare

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

MihaiP

Daca nu cer prea mult poti veni cu niste exemle concrete in poze!

Mentioned
    21 Post(s)

Mentioned
    21 Post(s)

Versiunea 1.28 si noutatile sale :

Description O!Play HDP-R1 firmware update (For PAL TV system user)

1.Add 5000 Internet TV Channels
    2.Add RSS News
    3.Add stock inquiry
    4.Add support for wireless headset (only ASUS HS-1000W is capable for current)
    5.Add support for external optical disk drive with homemade VCD/DVD (only ASUS SDRW-0D1S-U is capable for current)

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Pentru userii care vor raport maxim pret-calitate,si care nu se entuziasmeaza asa usor la niste aprecieri facute de o persoana care si-a luat primul mediaplayer dedicat din viata lui,sugerez sa caute mai bine,si recomand un player mult mai potent,cu procesor Sigma (nu Realtek ca si Asus) si 512 ram,un mic ''monstru'' si care de asemenea beneficiaza de firmware alternativ(b-rad) iar gama de pret este apropiata _http://www.domo.ro/Audio-Video/DVD_&_Home_Cinema/Multimedia_Player/Western_Digital/Multimedia_player_WD_FullHD_TV_Live . Acestea au fost spuse fara intentia de a jigni pe cineva,dar de multe ori entuziasmul review-urilor lui @mihaip ,i-au facut pe unii useri sa isi achizitioneze scula X sau Y,fara a mai cerceta piata,si nu mi se pare ok sa ridici in slavi o scula anume,doar pentru ca o ai tu,si sa nu ii si prezinti punctele slabe,care in cazul specific de mai sus sunt comune tuturor mediaplayerelor bazate pe chipsetul de la Realtek,si anume incalzirea excesiva si ce e mai grav,blocaje cu multe filme hd care au un bitrate peste media obisnuite,bitrate la care chipsetul Sigma face fata cu brio. Pentru mai multe teste si pareri pro-contra,sugerez forumul softpedia,unde ambele playere,Asus O!Play si WD TV Live,au topicuri dedicate.Inca o data,repet,aceasta opinie este strict personala,si vine din partea unei persoane care cauta un raport pret-calitate optim la achizitionarea unei ''scule'',un best-buy. Cheers

Mentioned
    21 Post(s)

Accept ca poti avea alta parere si alte preferinte dar in ceea ce priveste Asus O'Play ....

- nu s-a blocat niciodata vizionind seria completa "Planet Earth" in 1080p 9Gb un film de 45 de minute !!!
    asa ca la bitrate cred ca exagerezi ... si in general nu mi s-a blocat niciodata de cand il am
    - nu se incalzeste deloc ! nu stiu cum este cu alte mediaplayere ... nu le cunosc si nici macar nu sint un
    mare fan al lor ...dar Asus nu se incalzeste deloc ... sau in nici un caz anormal
    - nu prea stiu ce probleme au alte mediaplayere dar Asus pare a fi foarte bine pus la punct si si cu o
    frecventa de metronom a updateurilor soft asa ca pentru mine ramine o scula cu un raport pret performanta
    excelent
    -chipsetul Realtek este in general unul ieftin dar nu inseamna ca nu corespunde scopului propus ...cat despre
    Sigma tot ce stiu este ca pe el s-a construit un receptor HD ...un pic exotic care n-a rupt gura targului !!!
    - in general diferentele de calitate a softului pot duce la mari diferente de comportament termic ca sa nu mai
    spunem de stabilitatea si performata ! la acest capitor Asus cred ca sint net superiori oricarui "noname" fie el
    facut si cu un chipset Sigma

Western Digital sint experti in HDD ! jos palaria in fata lor ... cat despre mediaplayerul lor stiu ca s-a pus la
    punct indelung si cu mari suferinte ! recunosc ca nu stiu nimic despre starea sa actuala ... Cu un an in urma
    statem pe ganduri sa-mi cumpar un WD si exact Softpedia a fost cel care m-a facut sa mai stau ...
    Cat despre softul ..."alternativ" , liderii acestui segment de piata sint evident "Pop Corn" ... hai sa ne comparam cu ei ...
    In general daca ai in casa un PC si un program care sa faca streaming UPNP ... nu prea ai nevoie de soft alternativ ...
    se dovedeste insa ca indiferent de calitatea conexiunii la NET ... play se face tot "off line" ... asta din cauza
    fluctuatiilor de viteza in download sau politicilor de download de tip torent.
    Last edited by MihaiP; 15-06-10 at 14:53.

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Imi pare sincer rau,dar sa numesti chipsetul Sigma,unul exotic,spune foarte multe despre experienta ta privind mediaplayer-ele,Japonezii de la Sigma au fost primii care au implementat intr-un procesor mips capacitati de procesare multimedia de exceptie,daca ai fi studiat modelul Tivco Divx 6500 ,ai fi stiu ce inseamna cu adevarat puterea unui procesor sigma,si ce a insemnat acel model de player pentru piata de gen din intreaga lume.Faptul ca cei de Azbox l-au ales pentru un receptor de satelit a fost o chestie de conjunctura,iar modelul din WD TV Live este o generatie 2010 care sterge pe jos cu modelul existent in azbox.O alta confuzie grava care o faci,este sa compari modelul WD TV (WDTV 1) cu modelul Live,care nu au absolut nimic in comun,primul model fiind jenant din multe puncte de vedere.In fine,las in seama celor interesati de o asemenea achizitie ,sarcina de a studia ce si cum sta treaba Realtek vs Sigma,daca sunt intr-adevar interesati de un best-buy,daca nu,le urez spor la treaba cu Asus O!Play,nu este absolut nici o suparare,fiecare alege ce vrea de banii lui.Cheers