0

Dislikes:
0
-
Asus O'Play
M-am bucurat acum doua luni de descoperirea lui Asus O'Play ...un media player de exceptie ! si iata-ma si posesorul unuia ! este o scula super ... eu am luat revizia R1 ( ethernet) exista si m-am jucat pe un R3 ( ethernet + WiFi ) ! Eu la-m cumparat acum doua saptamini si am facut din start un upgrade ( de pe site-ul oficial Asus ! ) la versiunea 1.18 ...care in esenta rezolva problema diacriticeleor eastern Europe !
Ce stie ? ... tot ! USB, SATA , FAT,FAT32,NTFS si MAC ! prin retea ! play pe toate formatele cunoscute de ... foto,music si movie ...cu subtitles externe si embeded !
Azi a aparut o noua versune de FW ...1.21 care aduce nou .. Online Media !!!
asta fiind ... Radio Internet, TV Internet, FlikR, Picassa si Wheather ... aceasta ultima functie m-a dat gata ... Europe-Romania-Cluj Napoca ... cu harta Google Earth ...vremea actuala si prognoza pe alte 5 zile !
Mai mult decat o jucatie ! eu m-am jucat cu Radio si merge impecabil si TV Internet unde canalele europene merg fara probleme ...canale de muzica sau stiri ! O jucarie care face 100 euro ..si-i merita !