nu se poate descarca.
Gemini 4.70 Non Bomb DM500 Maxvar CCcam 2.1.3 original Mod Borsalino 21.12.09
Uite si imaginea lui BORSALINO
Asta sune el despre ea:
-this image non time bomb (tested 100/100 in my clone)
-Valid image of the original and clone dream 500s
- bootlogo original
-add grab inside in image ok screenshot fixed
-You can check program : dm500_clone_bomb_checker_v1[1].0
-Emu: CCcam 2.1.3 inside (start with image..in blue panel withe volume button for the built-Emu )
-please send Cccam.cfg in var/etc withe ftp
-add CCcaminfo v 1.1
-add ecm info
-the skins oroginale
-add nagrab recording in image
-longage english and arabic & fransh in demarage
-Now you can change the form of a channel presntation withe button help
-add new server addons
-scereenshote fixed inside grabe in image
-add option DVR withe help botton
-big var naw 83% Free espace withe cccam 2.1.3
-option pvr ok withe this modifecation image
-Fast image to open channels with Cccam2.1.3
Nu m-am aruncat sa pun toate pozele din postul lui BORSALINO dar deja cine o foloseste e obisnuit cu ele.
DOWNLOAD
Multumim!!! BORSALINO![]()
nu se poate descarca.
Salut@re!
Ba se poate.Mai incearca.
Chiar nu merge link-ul respectiv. Probabil este o mică problemă cu serverul
@valysatt , poţi face download direct de aici (fără timp de aşteptare) : http://www.easysurf.ro/jarb5ebg87rr/....12.09.rar.htm
.
De cand a trebuit sa instalez in mod repetat imaginele facute de domnul Borsalino pe dream din diferite cauze (puneam lista de canale pe dream ,,mort,, cablu nullmodem ,puneam ceva in var ,, mort,, cablu nullmodem nu mai reprezinta incredere pentru mine, plus ca am mai auzit pe ,,ici pe cole,, ca s-ar putea sa si intre prin dream domnu respectiv.
Adica mai in clar ,,NU IMAGINILOR CONTRAFACUTE,,
Nu-i vorba de "imagini contrafacute" ,domunu borsalinino de unde crezi ca scoate acel 80-90% spatiu in var???nu face decat sa elimine multe functii in favoarea a cateva schimbari grafice..in rest nimik.
A...pardon mai pune un emu,o limba,doua...cam asta
am pus si eu o imagine "preparata" de un turc si mi-au disparut bomboanele din brad ... hmmm , sa fie oare coincidenta sau sa schimb imaginea ?![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
mai glumim si noi ca prea suntem incrancenati acum in preajma sarbatorilor ... iar de testat ...testam tot ce misca altfel ne bagam cablu' si scapam de orice grija![]()
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
foarte offtopic si in spiritul glumei...
unde sa ne bagam cablu' si de care sa fie? un RG cat mai gros?
succesuri!
cablu' rgb s-a dus ... a scos soacra-mea firele din interior si a facut caltabos din elmi-a si zis ce draq faceai maica cu matul ala in spatele televizorului
... acum sa vad pe unde scot cablu'...ops sa-l bag adica
![]()
voi nu aveti probleme cu setarea orei cu aceasta imagine?
Desi lucrez la o firma de catv din oras si deci as putea avea gratis serviciul acesta, nu am catv prin <<drod>> de pe stalp.....sefu o zis ca is bolund ....poate are dreptate...daca mai sunteti ca si mine ....da-ti o vorba...ca ar fi culmea sa fiu unicul ( ca si in film)
Scuze am trecut ,,,gardu cu asta ,,(offtopic)
cred ca au fost scoase fisierele de timezone din /share/zoneinfo.Nu-i vorba de "imagini contrafacute" ,domunu borsalinino de unde crezi ca scoate acel 80-90% spatiu in var???nu face decat sa elimine multe functii in favoarea a cateva schimbari grafice..in rest nimik.
din cauza asta nu pot sa am ora corecta pe receiver? e cu doua ore in urma. confirma cineva?