Adica pe intelesul tuturor politica este o .....![]()
Dislikes: 0
Adica pe intelesul tuturor politica este o .....![]()
un fel de pielea p00liiar marean este exponentul principal al politici de mahala
![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Cam asta e motivul pentru care nu m-am murdarit pe maine in turul doi.Cu toate ca nu il suport pe chel pentru ca nu are nici o legatura cu functia pe care o ocupa,nu am putut vota cu Geoana,intotdeauna aveam imaginea astuia in spatele lui.Alea cu Ilici,comunistii,minerii,etc nu aveau nici o legatura cu toate latraturile portocaliilor.
Si totusi e primar la un sector si chiar sef de partid pe Bucuresti!Nu ca in alte partide ar fi sfinti,dar asta chiar nu inteleg cum naiba a ajuns atat de sus la cat e de prost si de nesimtit.Aaaa,stai ca de fapt astea sun cerintele principale ca sa intri in politica.![]()
:
Pai, gieoana a fost sprijinit la alegeri numai din dorinta si interesul unora ca vanghele.
Daca n-a castigat asta e, gasesc psd-istii altul.
Cand spuneau unii ca l-au votat pe bese, nu pentru ca le-a placut, din contra, ca sa nu ajunga gieoana cu "ai lui" la putere, maaare dreptate au avut.
Insa, nici cu astia de acum, nu-i prea mare diferenta.
Concluzie:
In Romania(cel putin) politica se face pe interesele individului, indiferent de partidul politic.
BETATESTER DVB, GRATIS !!!!!
Daca are cineva smartcard-uri, si nu-i folosesc, eu le primesc cu cea mai mare placere (Achit transport +)
cea mai tare caracterizare a politicienilor by MAREAN Vanghelie : " astia isi vand nevestele pentru o functie "
![]()
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"