eu am una de la ei de 7-8 ani,dar parabolica si sunt multumit,acum depinde de grosimea ei in carne,de cit de curat e materialul.........raspunsul il vei avea singur uitindu-te ,personal la ea.......![]()
eu am una de la ei de 7-8 ani,dar parabolica si sunt multumit,acum depinde de grosimea ei in carne,de cit de curat e materialul.........raspunsul il vei avea singur uitindu-te ,personal la ea.......![]()
Last edited by zmeura; 17-02-10 at 12:30. Reason: Aceeasi regula.Se intelege cu cine discuti,quote inutil.
am si eu o antena offset ovala pe verticala 1.60m ,iar pe orizontala 1.40m fabricata la Terfin achizitionata in urma cu 6 ani ce pot sa spun este ca tabla este din AL groasa 2milimetri a rezistat eroic la multe vanturi puternice cu ajutorul ei puteam sa vizionez unele canale de pe satelitul astra 28,5 E care pe timpul serii incepand cu ora 18-19 numai puteau fi receptionate cu antena de 1.20m pur si simplu scadea puterea de emisie precizez ca ambele antene aveau acelasi lnb si receptor satelit .in alta ordine de idei si eu sant interesat de o antena mai mare si anume cea de 3m.
multumesc pentru informatii ... antena de 1,6m ar fi o optiune serioasa pentru a fi montata ca antena fixa pentru pozitia 28*e sau poate si mobila pentru teste .
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
28,5*e care canale?Astra 2D nu cred ca intra in Prahova cu 1,6.
Bafta.
Culmea niciodata u e tarziu sa inveti.Acum m-am uitat unde e prahova pe harta Rosi intr-adevar cu scrie @gog19 cu 1,6m nici nu va simti Astra 2D!Dar
pt restul de sateliti ce se gasesc acolo Astra 2A, 2B, 2D si Eurobird-1 un prim focus de 1,5 m si un lnb Inverto ii ajunge lui @stargate pt o receptie buna.Insa pt antena offset n-as baga mana in focalizare mai slaba.
De unde deduceti voi ca @stargate ia aceasta antena ca sa receptioneze Astra 2D, ca eu nu vad ca el a afirmat asa ceva!
@doktorofsat crezi ca este mai bună o antena Prim-Focar ca una offset ? nu am posibilitatea sa pun decat maxim 1.6m si doar pe peretele exterior al blocului ... este interzis montarea antenelor pe acoperiş .
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Respecte!
Pentru Romania Astra 2D nu poate fi receptionat cu antene sub 3m.
Cel putin asta rezulta de aici.:http://www.satcure.co.uk/2d/fprint.htm
Bafta!
Respect!
@ shadowman
Eu l-am prins vara trecuta cu pfa de 150 toate polaritatile verticale
http://sateliti.info/showpost.php?p=99198&postcount=104
@ stargate
Preturile sunt bune!
da-mi un link catre lista de preturi ai celor de la terfin ca nu ii gasesc
Nu cred ca ai prins tu cu 1.5 m. De la 2.3-2.6 in sus este posibil si depinde zona...
Trecut la Sfinti