Results 1 to 6 of 6

Thread: Windows seven

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Windows seven

Salut!
    Am si eu o problema pe care sper sa o pot rezolva,am instalat azi win7 DeepBlue si desii vechea versiune pe laptop era tot win7 de la micro.si aveam toate driverele cea noua nu are driverele de sunet.Ca si grafica si "miscare" sunt multumit dar nu ma incanta ca nu am sunet.Fac precizarea ca am un asus g2k care impune cel putin vista ca sistem de operare.Stiu ca era un program ce putea face update-uri sau ceva ca nu-i dau de cap deloc.Pe site-ul asus nu au drivere pentru acest model ce-l detin eu.
    Multumesc anticipat!

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Pai si ce te retine sa instalezi ultimul Catalyst de la ATI ( pt. win 7 care pe langa driverul video ai si cel de sunet ) sau daca vrei si stii ce chipset audio ai , instalezi direct driverul audio
    Eu il folosesc de cateva zile , dar pe desktop si la 1-ma instalare am avut sunet , avand tot pl. video ATI ( un HIS 3870 ) , dar am instalat separat dupa ce am instalat Catalystul de la ATI si driverul audio HD de la Realtek
    Acum pot seta/schimba pt. audio intre ATI si Realtek si folosesc un Genius 5.1 analogic + Genius stereo = config. 7.1

Uite aici suportul pt. laptop-ul tau : http://support.asus.com/download/dow...Language=en-us

Standard RSP member cristy's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

It’s time to upgrade from the Windows 7 Release Candidate

While most people who tested Windows 7 have now moved to the final version, some are still running the Release Candidate. If you haven’t moved yet, it’s time to replace the RC.

Starting on March 1, 2010 your PC will begin shutting down every two hours. Your work will not be saved during the shutdown.

The Windows 7 RC will fully expire on June 1, 2010. Your PC running the Windows 7 RC will continue shutting down every two hours and your files won’t be saved during shutdown. In addition, your wallpaper will change to a solid black background with a persistent message on your desktop. You’ll also get periodic notifications that Windows isn’t genuine. That means your PC may no longer be able to obtain optional updates or downloads requiring genuine Windows validation.

To avoid interruption, please reinstall a prior version of Windows or move to Windows 7. In either case, you’ll need to do a custom (clean) install to replace the RC. As with any clean installation, you’ll need to back up your data then reinstall your applications and restore the data. For more details about replacing the RC, see the Knowledge Base article KB 971767. For more information, visit the Window 7 Forum.

Thanks again for helping us test Windows 7.

The Windows 7 Team

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by costin1980 View Post
    Salut!
    Am si eu o problema pe care sper sa o pot rezolva,am instalat azi win7 DeepBlue si desii vechea versiune pe laptop era tot win7 de la micro.si aveam toate driverele cea noua nu are driverele de sunet.Ca si grafica si "miscare" sunt multumit dar nu ma incanta ca nu am sunet.Fac precizarea ca am un asus g2k care impune cel putin vista ca sistem de operare.Stiu ca era un program ce putea face update-uri sau ceva ca nu-i dau de cap deloc.Pe site-ul asus nu au drivere pentru acest model ce-l detin eu.
    Multumesc anticipat!

solutie simpla
    dai aici pe link
    instalezi un programel de la ei i sa te prinzi u
    si iti gseste driverele singur

te vei descurca

http://www.touslesdrivers.com/index.php?v_page=29

mai arunca un ochi si aici
    http://yo9fah.net/actualizare-drivere-windows-free/

SUCCES

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by rock5 View Post
    solutie simpla
    dai aici pe link
    instalezi un programel de la ei i sa te prinzi u
    si iti gseste driverele singur

te vei descurca

mai arunca un ochi si aici
    http://yo9fah.net/actualizare-drivere-windows-free/

SUCCES

TousLesDrivers, este capabil să identifice componentele şi dispozitivele de pe computer, după care afișează o listă de drivere compatibile cu hardware-ul tău, tot ce trebuie să faci este să descarci și să instalezi driverele.

In plus faţă de detectarea driverelor voastre, acesta afișează și un rezumat foarte util, de configurare a sistemului de operare, procesor, placă de bază, memorie, hard disk, etc.

Mes Drivers, este pus la dispozitie de catre site-ul TousLesDrivers, singurul inconvenient care poate fi ușor trecut cu vederea este faptul că totul este in limba franceză, insă ceea ce trebuie făcut pentru scanarea calculatorului și instalarea ultimelor drivere este foarte simplu și ușor de intuit, astfel cunostințele de limba franceză pot fi minime, sau trecute cu vederea.

Timpii necesari unei scanări sunt mult mai reduși, in comparație cu alte programe de gen care, asta ca și punct negativ, trebuie instalate in calculator, etc.

Iată, care sunt pașii unei scanări și ce trebuie făcut pentru a actualiza toate / sau anumite drivere.

Punctul de plecare este Mes Drivers, și se recomandă folosirea browser-ului Internet Explorer, (funcționează totuși și cu alte browsere) odată deschisă pagina, dați click pe Lancer la detection, după care va trebuie să instalați control-ul Active X. După ce ați instalat controlul Active X, va urma automat scanarea calculatorului in vederea stabilirii uni raport referitor la hardware-ul instalat și la driverele aferente.

Scanarea calculatorului nu durează decat 10-15 secunde, iar după aceasta vor fi listate, configurația calculatorului precum și driverele instalate pentru fiecare componentă in parte precum și ultima versiune a acestora, dacă este cazul.

Deci, ajunși in acest punct, tot ceea ce trebuie făcut este să dați click pe link-ul de download și să descarcați / instalați, ultimele drivere pentru componentele care necesită acest lucru.

Avantaje:

– Este – GRATUIT, scanează PC-ul on-line, la final se oferă un link de download.
    – Nu presupune instalare precum un program, iar scanarea durează doar cateva secunde !
    – Compatibil Windows / Linux.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Multumesc tuturor pentru raspunsurile oferite si pentru sugestiile date care m-au ajutat si am reusit sa rezolv problema,sistemul acum merge foarte bine!
    Multumesc inca odata tuturor!