Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 14 of 14

Thread: sharing newcamd prin mbox0.4

Standard RSP member
    Mentioned
    8 Post(s)

Default sharing newcamd prin mbox0.4

scenariu:

Kathrein UFS910 : mbox 0.4b22+newcs 1.65 (cu local Pocus) . Avand in vedere ca oferta gbox/mbox-old devine din ce in ce mai saraca m-am gandit ca n-a strica sa apelez si la schimbul prin newcamd . zis si facut , am intrat pe forumuri de specialitate si am inceput sa trimit PM-uri la care am si primit cateva raspunsuri. majoritatea ofera linii N ( cei care au cccam+newcs ) care la mine devin in cwshare linii C (linia N este cu totul altceva in mbox). am reusit cateva schimburi bune. peeri respectivi imi apar in Mbox Control Center in capatul listei dupa 127.0.0.1 (localul meu). problema aparuta e destul de enervanta. nu se pastreaza o legatura stabila. unii avand ciclu ON/OFF de la un minut la altul. ce se intampla? e o problema mbox, care nu reuseste sa ramana conectat la newcs peer-ului respectiv ? daca are cineva o alternativa de conlucrare intre mbox vechi, newcs si protocolul newcamd fara a fi nevoit sa renunt la mbox-ul pe care il am ar fi extraordinar.

Standard RSP member cristilamb's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu vreau sa spun o prostie, dar am facut si eu experimentul asta.Daca cel care iti da linia din newcs-ul lui pe acelasi port pe care si el se conecteaza cu emulatorul lui, au loc reconectari succesive la mbox-ul tau si al lui, nu stiu cum e in cazul in care el se leaga cu cccam de newcs, daca se deconecteaza, n-am testat.Probabil ca o solutie ar fi sa-ti creeze in newcs-ul lui un user pe alt port.Si asta am incercat, dar nu mi-a iesit, nu pot sa ma conectez cu doi sau mai multi useri pe porturi diferite, nu stiu sa fac setarile, poate ne da cineva un sfat.

Golden Member vladcarama's Avatar
    Mentioned
    11 Post(s)

O solutzie buna ar fi sa va procuratzi un Dreambox 500S, il punetzi in sharing (de dorit shi cu un lokal) cu CCcam, apoi ii formatzi pentru Kathy o linie din CCcam pentru Incubus, adica o linie de la Dream spre Kathy, shi vetzi avea toate ce merg pe CCcam. Shi va merge totul OK...
    Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!

Standard RSP member
    Mentioned
    8 Post(s)

nu mai intereseaza cccam. cautam solutii reale, nu cccami.

Golden Member vladcarama's Avatar
    Mentioned
    11 Post(s)

Pai, fara suparare, asta e o solutzie reala...

Insa ceea ce vreai tu sa faci cu Mbox, trebuie sa fii atent la ce CCcam te conectezi? Nu fiecare Cccam se conecteaza la Mbox ca sa functioneze fara frezuri, e de dorit cel ce iti ofera o linie de astfel fel sa fie cu un CCcam mai vechi decat 2.1.3 ?!!!
    Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!

Standard RSP member
    Mentioned
    8 Post(s)

cat merge o face fara freeze. deconectarea e problema. cumpararea unui reciever depasit pentru "aurul de pe pamant-cccam" in locul unei solutii soft pentru problema mea mi se pare o aberatie.

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

@apoklyps3
    @vladcarama

Fara suparare!
    Ati amestecat treburile si mai faceti si confuzii.
    Ori il trecem la offtopic ori editam posturile vostre.
    Last edited by zildan; 16-02-10 at 03:19.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Standard RSP member
    Mentioned
    8 Post(s)

eu cred ca topicul e de un interes real si n-are ce cauta la offtopic. iar daca am zis prima data asta "daca are cineva o alternativa de conlucrare intre mbox vechi, newcs si protocolul newcamd fara a fi nevoit sa renunt la mbox-ul pe care il am ar fi extraordinar",cred ca am zis clar ce vreau sa fac si n-am dat pe langa subiect.
    situatia e urmatoarea am 10 peeri de acest gen, care imi apar avand ca si client cccam, gbox2cs sau generic. toti au porturi diferite, dar numai despre 5 dintre ei pot sa zic ca in orice minut al zilei ii verific imi apar ON. ceilalti au ON/OFF cam la fiecare ciclu refresh al MCC (180s). tot pun baza ca depinde si de ce setari au ei in emu pe care le folosesc newcamd sau cccam+newcs astfel incat sa afecteze conexiunea dintre noi pentru ca altfel e groasa.

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

Da-i afara!
    Au dat liniile la mai multi.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Standard RSP member
    Mentioned
    8 Post(s)

[newcamd] Got card with CaID 0x0100 and 4 number(s) of ProvID (xxx.xxx.xxx:555)
    [newcamd] Card: CaID 0x0100 ProvID: 0x000068 (xxx.xxx.xxx:555)
    [newcamd] Card: CaID 0x0100 ProvID: 0x000065 (xxx.xxx.xxx:555)
    [newcamd] Card: CaID 0x0100 ProvID: 0x000064 (xxx.xxx.xxx:555)
    [newcamd] Card: CaID 0x0100 ProvID: 0x00006A (xxx.xxx.xxx:555)
    [newcamd] Creating newcamd worker thread for (xxx.xxx.xxx:555) ...
    FAILED

cam asta imi apare in log, dupa refreshul la care trec in Online in OFFLINE

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

@apoklyps3

Am si eu citeva linii C in cwshare cfg , toate sant din newcs.
    Trebuie sa stii ca in folderul keys trebuie sa faci < port.list> pentru fiecare linie C in parte, caci altfel newcs ul la care se conecteaza linile C se tot reseteaza .
    Probabil din cauza asta il vezi cu intreruperi.
    1.40 prim fokus.68 E - 30 W, ss2 + 90 digi + DM500s

Standard RSP member
    Mentioned
    8 Post(s)

am incercat pentru canalsat si una dintre liniile care pica si pare sa mearga. asta da solutie. mai greu cu gasitul listelor de porturi, nu dau de cyfra,platformaHD sau bulsat pe nicaieri.

Standard RSP member cristilamb's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Testat de mine acum.Si cu port.list si fara, nu se restarteaza.In schimb, cel care da linia din newcs trebuie sa puna la user in newcamd un nume pentru el, ex. dream si parola ex. pass iar la cel care ia linia, alt nume pentru user, ex. kathy, parola putand sa ramana aceeasi.De unde se deduce ca pentru fiecare user la care sa da linia N numele trebuie sa fie diferit, portul in newcs ramanand acelasi.In schimb in cwshare liniile C trebuie sa vina pe porturi diferite cred, nu am de unde sa mai iau o linie N ca sa testez.

Standard RSP member
    Mentioned
    8 Post(s)

toate sunt diferite pe care l-am primit pana acu. numai ca fara port.list corespunzator pentru fiecare port pe care imi vine cardul de la ei la unii se deconecta. problema e acum ca nu prea gasesc port.list,pentru unii provideri: Cyfra, PlatformaDV/HD sau Bulsat. la userul care il aveam cu CanalSat, i-am bagat linii E gasite pe net pentru CanalSat in port listul destinat portului la care ma conecteza la el si de atunci nici ca s-a mai deconecat. multumiri lui guzy , care a venit cu solutia.