Salut la toata lumea.Imi cer iertare, dar o sa pun intreabarea aici pt ca am vazut ca se comenteaza foarte mult despre Optibox Koala Hd. Acum citeva zile mi-am cumparat un Koala Hd,( datorita entuziasmului si comentariilor pe care le face mihaip, ovex, zildan si altii in acest thread si pe care il urmaresc de vreo 2 luni). I-am instalat ultima actualizare si pachetul de plugin din sat-support, dupa care am conectat recul prin wi-fi (conceptronic 150n ) la routerul din casa si pe urma m-am blocat la configurarea plugin-urilor, pt ca nu stiu absolut nimic despre servere si treaba asta de card-sharing (ce coduri se pun la configurare, nume de utilizator si toate celelalte). As dori sa folosesc recul pt a viziona canalele HD care sunt pe intelsat-thor, sau prin reteaua de sateliti, deocamdata ca client (am abonament digi, dar nu am bk si rsa pt a pune cardul pe koala). Problema este ca nu stiu sa configurez acele xcam, mcas, server si ce mai este pe acolo (ce coduri, ce nume de utilizator, conexiunea se face cu calculatorul sau direct cu routerul la internet????). Va rog muuuuult de tot sa ajutati un superincepator in acest domeniu. Va multumesc anticipat. Mult noroc.