@mihaip
Cum draku sa-mi mearga bine, cand eu testam de 10 zile si pe PANTERA si KOALA cu o singura linie, care provenea de la un server cccam 2.1.3 ...![]()
![]()
Am luat la purecat tot topicul din urma si am citit dinou prin posturile scrise de tine. Nu a trecut mult si am gasit asta:
si astaPerformantele de sharing sint la nivelul celor ale lui MgCamd ... merge bine cu servere de versiuni egale sau inferioare CCcam 2.1.2 !
iar intr-un mg_cfg, confirmarea finala:Fac teste pe Sky IT cu MgCamd 1.35 ... merge de 3 ore fara cel mai mic freeze !!! comutand intre 3 servere ...
doua cu distanta 2 si unul cu distanta 1 ! Comutarea se vede ! ca niste macroblocuri care dureaza o secunda !
ramine sa vad mai pe seara cum se comporta ! Serverul cu dist=1 este cu CCcam 2.011 iar celelalte cu 2.1.3 !
Noroc ca aveam o linie de la unu cu server cccam 2.0.11. Acum merge tot perfect ... n-am mai vazut un freeze de cateva ore:# network mode, use summ for several clients
# 00 no network (default)
# 01 newcamd netclient
# 02 radegast netclient
# 04 camd3 netclient
# 08 gbox netclient
# 32 cccamd netclient, card list saved as /tmp/cccamd.info
# (ECM only, supported server version up to 2.1.1, later not work)
G: { 32 }
xcam - OK
mgcamd - OK
octagon - OK
Testat cu OCTAGON_SF1008_HD_INTELLIGENCE_V10826__09_06_10.ird. Acum, ca am rezolvat pe partea asta, urmeaza sa testez cu E2, in cele trei variante:
- e2_Koala_RSP3.125_G942.imz
- AAF WM-ImageV2 Atevio700
- SF1008_git_1057_enigma2_release_incl_kernel
Imi pare rau ... mea culpa ... acum sunt convins ca si PANTHERA merge bine cu linii provenite de la servere cu versiuni pana in 2.1.1.
ovex

Reply With Quote