Results 1 to 15 of 239

Thread: Optibox Koala HD, ATEVIO 700 HD, OCTAGON SF 1008 HD

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Nu te contrazic si imi cer scuze daca am gresit , de aceea am si scris ca nu am cum sa verific
    Erau pe sat-universe , dar in poloneza/ceha ( nu stiu ) ca nici google nu mi-lea tradus

Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Mentioned
    21 Post(s)

Default Mare atentie !

Lansarea in executie a unui emulator inainte de activarea suportului de EMU
    duce la blocarea suportului de EMU !!! este o anomalie care se rezolva la urmatoarea versiune !
    Activarea suportului de EMU : menu-CAS-OK-1407- internal cardreader=OFF
    Dupa aceasta secventa se impune reboot !

Mentioned
    21 Post(s)

Default Koala si Softcam-urile

Optibox Koala are un start furtunos ! este un fel a spune dar pentru cel doritor sa testeze ...
    este raiul pe pamint : Xcam, octagon,Camd3 , incubus si MgCamd toate functionale !
    Optibox Koala are un model unic de includere a componentelor executabile , pluginuri sau
    softcamuri ' sub forma unei structuri de date ( un director) scris in radacina unui USB memory
    stick :

plugin(bin,keys,etc,...)

pentru cei familiari cu alte implementari Linux ... evident sint subdirectoare ale lui /var
    continind executabile (bin) sau fisiere de configurare ( keys,etc,...) ... executabilele se vor
    transfera si li se vor da drepturi de executie (755) ... restul fiecare la locul lui. Procedura de
    incarcare pluginuri ...simplu ...pregatiti USB memory stick-ul ... inserati-l in slotul USB de pe
    panoul spate , daca contine si un FW ( .ird ) se deschide automat fereastra de upgrade ...daca
    nu intrati in menu-system tools-data transfer aici cu > sau < (change mode) alegeti plugin si
    OK ! totul ajunge la locul potrivit gata de executie ... intrati apoi la menu-utilities-plugin de
    unde puteti lansa in executie , opri o executie si/sau alege optiunea autorun ... lansare
    automata la urmatorul reboot. Evident fisierele de configurare pot fi pregatite "la rece" pe PC
    inainte de asamblarea directorului /plugin .

Sa facem o scurta trecere in revista :

Xcam - este camul "oficial" ... un cam complex , complex prin diversitatea de servere la care
    se poate conecta ... printre ele evident CCcam ! Este un cam interesant pentru ca este asistat
    de un program de configurare a serverului ( XcamConfig) ! deci nu necesita nici o cunostinta
    de Linux ! Din meniul "Plugins" lansati executia XcamCofig ...alegeti "cccam2" ... completati
    campurile server , port, user, password ... si puneti 0 la celelalte intrebari ... si va fi bine !

octagon - este un client CCcam dezvoltat de grupul de fani de la Octagon , un client care
    creste cu o viteza impresionanta ! in posibilitati si stabilitate ... necesita asamblare manuala
    ... executabilul in /bin si fisierul de configurare ( CCcam.cfg ) in /keys ... structura este o linie
    C: standard si eventual un fisier CCcam.prio in /etc . Ocatgon are atit functii de client CCcam
    cat si EMU folosind softcam.key pus in /keys.

Camd3 - este un emu "clasic" ... parca usor rasuflat se afla la versiunea sa "beta" si necesita
    un fiser camd3.keys in /keys.

incubus - este un softcam complex orientat spre sharing ... celor care l-au mai folosit nu le
    spun mare lucru ... inca nu se integreaza prea bine in sistem.

MgCamd - lasat la urma in mod deliberat ... este favoritul meu ! client de CCcam si EMU cu cel
    mai bun comportament ca stabilitate si performanta ... necesita configurare manuala
    cccamd.list in /keys ( linii C: standard ) ignore.list si priority.list tot in /keys. Functia de EMU
    necesita clasicele AutoRoll.Key si SoftCam.Key puse in /keys .

Pentru cei doritori exista si un sistem multicas ( MCAS ) care se instaleaza ca un plugin si
    poate functiona ca alternativa la un softcam ! Evident ... pentru experti... exista si variante de
    combinare softcam cu cardserver !!!
    Last edited by MihaiP; 26-02-10 at 07:57.

Golden Member istvan's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Un mic filmulet din prezentarea meniului receptorului, drept ca e in limba maghiara.
    http://www.youtube.com/watch?v=NmnxH...layer_embedded
    RSP-TEAM

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Mihai daca ai testat ce numar maxim de servere de cccam merg deodata pe Koala acesta ca pare mult mai atractiv decat ce exista pe piata
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Mentioned
    21 Post(s)

La camul Octagon este specificat ... maxim 20 ! la Mgcamd ...nu scrie nicaieri ...eu am avut 7 simultan ...
    si n-a sughitzat ! ambele suporta optiuni de tip ... prio si ignore !
    Last edited by MihaiP; 26-02-10 at 20:48.

Mentioned
    21 Post(s)

Se pare ca in curand vom avea o varianta de firmware bazat pe Enigma2 !!
    iar stirea cea mai buna este ca va fi o versiune Flash ! evident totul pleaca
    de la versiunea publica a TDT.