Results 1 to 15 of 239

Thread: Optibox Koala HD, ATEVIO 700 HD, OCTAGON SF 1008 HD

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

@zildan

Sa-ti spun care este cea mai mare problema. Am observat ca E2 RSP l-ai creat pe nucleu SF1008_git_xxxx_enigma2_release_incl_kernel de la octagon, livrat de acestia in stare de .. sa zic asa "fundatie" pentru orice constructie modulara de imagine completa. Ori sunt probleme cu driverul de la tuner ori cu modulul de cautare, dar eu, in nici una dintre variante, nu reusesc sa memorez, de exemplu, programnele: History CH HD si Animal Planet HD de pe 1 west Transponder 12130, H, 30000, 3/4, 8PSK ... Tin sa mentionez ca am antena prime focus de 1.8 m, din fibra de sticla, tip sandwich (cu folie incorporata), turanata acum 15 ani in atelierele Sigmasat din SIBIU, cu performante destul de ridicate, zic eu. Sa dau tot asa un exemplu ... la nivel de an 2001, vedeam pana pe la ora 03:00 din noapte, fara sa pierd semnalul, TV1000 de pe Sirius, in timp ce alte antene, de aceeasi dimensiune, pierdeau semnalul cu vreo 5-6 ore mai devreme. Am vrut sa-ti pun toate acestea, ca sa-ti dai seama ca nu este vorba de semnal. Pot sa-ti spun chiar ca, in momentul in care introduc valorile de mai sus, in meniul de localizare satelit, nivelul de semnal se ridica pana la 82%, dar la un manual search nu gaseste nimic. Am observat ca, atat TDT, cat si AAF sunt interesate exclusiv de pozitiile orbitale care ofera programe pentru tarile lor de bastina, apoi forumurile abunda in topice si posturi in limba germana, de unde razbate o usoara tenta de nationalism si nici o deschidere fata de universalitate.

Daca s-ar putea rezolva ceva in aceasta privinta, ar fi un pas important. Vreau sa-ti spun ca nu sunt adeptul ideii ca frigiderul meu trebuie sa fie in acelasi timp si televizor si cuptor cu microunde, de aceea nu ma intereseaza diversitatea de plugin-uri pe care o ofera E2. Receptorul de satelit trebuie sa se numeasca DM 500 HD sau Optibox Koala, iar mkv playerul trebuie sa se numeasca Popcorn Hour. Asa vad eu lucrurile.

In concluzie, in opinia mea, pe acesta imagine de baza, furnizata de catre TDT, incetul cu incetul trebuie construita o imagine, care sa contina toate elemnetele necesare, pentru receptia in conditii optime a tuturor satelitilor de pe orbita polara, rapiditate in zaping si stabilitate. Apoi, implementarea corecta si fara erori comenzilor USALS, DiSEqC si de ce nu a emulatoarelor. Cam asa vad eu planul de dezvoltare a unei imagini pentru un receptor de satelit.

ovex
    Last edited by ovex; 12-07-10 at 21:59.