@Zmeura @Val va multumesc frumos amundurora,am reusit sa-l readuc la viata, am urmat asa cum ati spus dar greseala mea a fost ca nu am asteptat cele 2.3 minute dupa incarcarea softului,inca odata mii de multumiri.am reusit cu integra Val![]()
![]()
Dislikes: 0
@condei spui ca ai incercat cu integra? Scuze pentru ca repet, dupa ce-ti da mesajul ca softul s-a incarcat cu succes l-ai lasat 2-3 minute inainte de a-l deconecta?
Daca ai procedat corect si led-ul ramane in continuare rosu, se pare ca ai nevoie de jTag.
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K
@Zmeura @Val va multumesc frumos amundurora,am reusit sa-l readuc la viata, am urmat asa cum ati spus dar greseala mea a fost ca nu am asteptat cele 2.3 minute dupa incarcarea softului,inca odata mii de multumiri.am reusit cu integra Val![]()
![]()
am eu camuri si matrix si magic mai pot sa fac ceva cu ele ???
Muuultumeeesc pt raspunsurile la intrebarile mele care va pus un pic in dificultate, dar cu ajutorul dv m-am descurcat. Si scuze ca am intrat aici cu <<6125>>...
Last edited by lalu; 19-02-10 at 02:18.
Am avut un Cam Matrix Revolution pe care l-am folosit timp de un an pe (ex) MAX, functionare ireprosabila. L-am terminat in slotul defect CI al unui receptor (mai arsese anterior un CAM); as fi fost curios sa testez softul pentru NDS, card-ul autohton daca se "pupa" cu Matrix-ul.
6355ul nu m-ai are semnal si problema e sigur de lareceptor. I-mi puteti spune care ar fi problema?
Este Strong 6355 sau Sat+9.1? Daca este Sat+ trebuia sa verifici in prealabil ce tuner are: Sharp sau Zarlink. Daca este Zarlink nu ai semnal, fie il faci cu jtag-ul la loc Sat+ (FTA) fie ii schimbi tunerul.
Sat+S3.1cu Tuner sharp <merge> facut pe jiji?
Nu ai inteles, daca Sat+ are tuner Zarlink softul pt. Strong nu-l recunoaste, de aceea nu ai semnal. Scoate aparatul din priza, scoate capacul si vezi ce tuner are pe placa.
Multumesc!Zarlink