Din nou vin cu aceasi intrebare daca stie cineva cumva motivul de ce nu pot sa fac reboot la DM 500S, numai scotand din priza? Pur si simplu dupa ce apas reboot, se blocheaza. Am Gemini 4.70. Multumesc
Din nou vin cu aceasi intrebare daca stie cineva cumva motivul de ce nu pot sa fac reboot la DM 500S, numai scotand din priza? Pur si simplu dupa ce apas reboot, se blocheaza. Am Gemini 4.70. Multumesc
Incearca sa nu ocupi prea mult spatiu in var cu plugin-uri pe care nu le folosesti, instaleaza doar ce este strict indispensabil, ... sau reinstaleaza din nou imaginea cu DreamUP dupa ce dai un flash erase si daca tot nu merge cum vrei incearca si alte variante cum ar fi SIF 1.94C, Nemesis 4.4
cu gemini 4.7 nu vrea deloc reboot, mai sunt si altele care fac la fel, am incercat imediat dupa instalarea imaginii si tot nu vrea.
La imaginile GP , la toate versiunile pană la 4.20 (inclusiv), subtitrarea pe fiecare canal in parte era memorată doar pană la reboot.
Dacă DM-ul se bloca sau trebuia să dai reboot, setările legate de subtitrare se pierdeau.
Marele avantaj la imaginile GP 4.20 (inclusiv cele mai vechi) era că nu conţineau timebomb-ul.
.
De ce nu incerci asa ? Setezi toare subtitrarile, dupa care restart enigma, ai sa fii surprins ca sint toate subtitrarile memorate, nu stiu daca gp4.2 face asa, dar alte versiuni memoreaza fara probleme, singura care nu face asta este Nabilo V08, mare pacat ca este una din imaginile exceptionale, dara cest incovenient m-a facut sa renunt la el. Se poae folosi si gsub pentru subtitrari automate, dar pe Nabilo v0.8 dupa o saptamana de gsub, m-am trezit ca am un box lenes.... lucru remediat imediat dupa dezinstalarea gsub !![]()
Ne pierdem in discuţii fără rost.
Ce rost mai are să te complici cu GP 4.2 sau alte imagini vechi de ani de zile ? De ce să nu instalezi un GP 4.70 sau orice altă imagine nouă (după preferinţele fiecărui utilizator) ?
Orice clonă de DM500 poate fi uşor "upgradată" cu MAC de original prin metoda descrisă aici .
Astfel poţi pune orice imagine (cu sau fără timebomb), problema memorării subtitrărilor fiind deja istorie.
.