Nu vrei sa fi actionar poate iese niste bani? mai tarziu?
Dislikes: 0
Fara sa vreau vad ca si acest forum a avansat si a intrat in interesul finaciar Google.Oare platesc bine cei de la Google pentru fiecare click dat pe forum?
Usor ,usor cand va mai creste (la buzunar, exemplu cum a fost cu RDI)va deveni si aici identic.Felicitari.
Nu vrei sa fi actionar poate iese niste bani? mai tarziu?
Hmmm! Deja incep kestiile financiare???
Pentru a fi accesat de orcine adica sa scri doar "sateliti "pe google si sa intri pe forum trebuie sa accepti niste compromisuri,asta nu inseamna ca vom fi ca RDI,SUB NICI O FORMA!!! am plecat de acolo in premiza ca vom construi cel mai bun si mai liber forum de specialitate fara a ingradi un drept elementar; LIBERTATEA DE EXPRESIE!! adica orcine nu intreca masura,ma refer la jigniri si altele vezi;
http://sateliti.org/showthread.php?t=3
http://sateliti.org/showthread.php?t=2
si tocmai de aceea suntem azi ceea ce suntem,nu editam topicuri nu dam delete decat daca nu sunt respectate aceste reguli elementare de bun simt,nu vom fi niciodata fanta&blana
suntem ceea ce suntem si impreuna formam un FORUM LIBER pentru toata lumea care doreste sa ne viziteze -inscrie!1
Va rog sa nu mai faceti comparatii inutile decat daca aveti un argument palpabil nu ca in viitor e posibil.... momentan suntem in PREZENT deci traim clipa,ce va veni nu ne va afecta deoarece daca ar fi asa eu as fi primul care ar pleca.... dar acest lucru este doar o utopie pentru ca noi vom ramena aceiasi si nimic nu se va schimba in rau doar in BINE!!
asta e genul de topicuri ce merita sa fie sterse....sunt oameni care cred ca totul cade din cer,ca altii duc bani de acasa sa plateasca hostingul,si altele.
nu mai comentez..cine are cap intelege singur!
acest forum nu va fi niciodata ca si RDI,in acel moment eu voi pleca(nu ca ar fi o pierdere)
Eu nu mam referit in privinta ca cineva se va imbogati datorita click-urilor date pe forum,dar nici sa devin actionar,mam oferit singur sa pun la dispozitie un HDD de 500GB pentru uploud,daca era nevoie nu din interes.Iar hostingul obligat ca nu este gratis ,dar nici cateva mii de euro pe luna.Hai sa fim seriosi.Mi-ar fi placut sa fie tot in interesul forumului si chiar in dotarea celui de al doilea forum nou creeat.Iar restul ce raminesa se doneze la astia care intra doar de curiozitate si spioneaza pe aici(aici glumesc)
Pentru moment nu putem decat sa ii multumim lui Admin. El a pus la dispozitie tot. Daca vreti sa ajutati contactati-l...
"Al doilea forum" e pus doar pentru key... cat va rezista, apoi facem altul!![]()
eu credeam ca al doilea este cel dat de XVANISH cu teme de discuti diverse
Xvanish a lansat un forum pentru PC... Are si sectiune de satelit si TV, dar are alt scop in ansamblu.
Sa nu se inteleaga gresit!
Forumul lansat de mine ( www.rpc-forum.ro ) e cu totul alt forum, separat, independent de acesta... si se adreseaza maniacilor de PC-uriCa am creat o sectiune de TV-Radio si Sateliti aia e altceva, am creat-o in ideea de a acoperi toate subiectele din domeniul PC-urilor (dvb cards, hd cards, etc)...
Avand in vedere ca suntem toti prieteni am considerat util pentru toti ca aceste doua forumuri sa fie "infratite" sa zicem asa... dar, sunt total independente unul de celalalt... impatimitii de sateliti pot sa-si dezvolte astfel cunostintele in PC-uri invatand de la maniacii de la mine (majoritatea dintre ei negasindu-i aici) iar maniacii de PC-uri invatand "maiestria sat" de la voi... cam asta e ideea asa-zisei "infratiri"... nimic mai mult... Einstein sau Admin poate confirma ca sa nu intelegeti gresit intentiile noastre...
/am sa postez acest info si pe rpc-forum...
Numai bine tuturor!
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!
uite ca am si eu forum
http://forumtest.mioforum.it/