Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 9 of 9

Thread: Sanctificare

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Sanctificare

"Portocalii" sa nu citeasca.
    Oricum dupa alegeri s-a lasat o liniste de mormant pe net si spammerii care scriau incontinuu despre comunisti,mineriade,etc au disparut ca prin minune.La fel si "conducatorul iubit",sta ascuns indiferent de ce se intampla in tara.Probabil iarna nu prea sunt chermeze pe unde sa danseze si sa guste cate o cinzeaca,alea cu zapada ,pensiile ,concedieriile ,schimbarea celor din posturi foarte bine platite cu "ai lor" si altele sunt plicticoase.In plus daca taci ai sanse mari sa nu gresesti.
    S-au apucat unii sa-l propuna pe marinar la sanctificare,dar trebuia si motivat.Lui Ciutacu (stiu ca unora le ies ochii din cap cand aud numele,dar nu ma prea intereseaza) i-a iesit bine de tot:

1. Pentru că a lucrat regimul comunist din interior (şi puţin cu detaşare, la Anvers). S-a demonstrat asta la condamnarea festivă a regimului roşu din Parlament.
    2. Pentru că, deşi a recunoscut că a scris camioane de declaraţii către Securitate, nu se mai găseşte nici măcar una. Magician nu e, deci clar are puteri supranaturale.
    3. Pentru că a dispus deconspirarea Securităţii şi, trecand peste resentimentele faţă de sistemul opresiv şi brutal, a avut puterea supraomenească să-l facă demnitar pe securistul Silvian Ionescu. Şi pe securistul Stanca general, fiindcă promovările in regimul care-i poartă numele se fac doar pe criterii de competenţă.
    4. Pentru că, deşi nu e corupt şi a lucrat la stat după abolirea comunismului pe care l-a urat din toată fiinţa, familia lui are proprietăţi de milioane. Asta-i minune!
    5. Pentru că a salvat sarea şi poşta de moguli şi i-a făcut pe intelectuali fani OTV.
    6. Pentru că nu l-a atins pe copil şi i-a sărit ăluia capul ca lovit de flacăra violet.
    7. Pentru că, spre deosebire de un celebru care transforma apa-n vin, el n-are de ce.
    8. Pentru că doamnele din local (poză ciordită de aici) se smeresc in preajma lui.
    9. Pentru că n-o fi el mai fraier ca Ştefan cel Mare şi Murfatlarul bate Cotnarii.
    10. Pentru că sună mişto Sfantul nea Trăian şi n-aveam nici unul chel in calendar.

Dar cea mai tare stire ar fi ca Marius Oprea e in pericol de a fi schimbat de la Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Romanesc.Omul tocmai dezgropa mortii impuscati de comunisti,dar uite asa se lupta cu comunismul,si dai si lupta.
    Ala,intelectual needucat (ca nu se uita la OTV) a debitat asta "Nu mi-e frică nici de căcaţii de comunişti, nici de căcaţii ăştia de la putere" http://www.catavencu.ro/marius_oprea...ere-12535.html
    Super tare,jos comunistii!Si telectualii astia la dat zapada cu ei,mama lor inca cu mineriadele,securistii,mogulii si ce naiba mai e rau in tara asta.Si Herta Muller aia cine naiba mai e?Nu o vad in poza de mai sus,sa taca naibii ca mai e si urata.
    :

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Vadim a declarat ca base este grav bolnav....mai stii ca nu are dreptate de nu mai apare public

o fi si ceva adevar oare?
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Talking

cel mai bine a pontat Vadim cand a afirmat ca presedintele n-a citit in viata lui carte numai ce scrie pe sticlele de secarica si rom jamaica

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

In campania electorala ne anunta OFICIAL ca Romania a iesit din criza.In direct la TVR.
    "Sa-ti fie rusine,Dinu Patriciu."
    :

Old Member mondo's Avatar
    Mentioned
    43 Post(s)

De ce o tot dati de gard?...Oricum nu aveati alta alegere!!!

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Aia nu conteaza ca nu suntem in campanie electorala,eu vorbesc despre minciunile celor de la putere.Poate am dreptul cat timp astia ma conduc pe banii mei.
    :

Old Member mondo's Avatar
    Mentioned
    43 Post(s)

Si ce ti se pare anormal?Parca ar fi ceva nou!Eu m-am obisnuit!...de 20 de ani...m-am adaptat!!!

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Eu nu.Nu suport nesimtirea si minciuna.Pe banii mei am macar dreptul la misto.Sper.
    Misto am facut 20 de ani si de ceilalti,fac si de astia ca nu sunt sfinti.Inca.
    :

Standard RSP member franta's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Quote Originally Posted by mondo View Post
    De ce o tot dati de gard?...Oricum nu aveati alta alegere!!!
    ar fi fost antonescu da na , unii au votat contra comunistilor si mineriadelor
    a da, mai asculta si manele