sincer ne-ai spart la bascheţicu asemenea comparaţii ... daca ai timp enumera cateva DTH vest-europene care conţin canalele de muzică alternative enumerate de tine .
Dislikes: 0
Pe bannerul canalelor Taraf si Etno apare urmatoarea:
" In vederea trecerii , de la 1 Martie , la High Definition rugam toti artistii sa trimita materiale in acest format .
Lupul isi schimba blana, dar naravul ba.
Nu e de mirare asta ie tara in care traim!!!
Tara in care oamenii asculta:
Taraf Tv si Mynele TV in loc B4U Music, Rotana si Brit Asia
Party TV in loc de Trace Tropical
U Tv in loc de MTV (nu vorbesc de MTV Romania care e un post slab deasemnea )
1 Music Channel in loc de Bridge Tv
Tara in care oamenii:
-se uita la stirile de la ora 5 la PRO Tv in loc de Euronews
- de la vlădică pană la opincă se uita la Dan Diaconescu Direct dar n-au urmarit un minut pe Larry King in cadrul postului CNN emisiunea Larry King Live
-se uita la Cronica Carcotaşilor de pe PrimaTV şi nestiind ca este doar o copie infidela a emisiunii Scerza e notizia care rula la un post italian
sincer ne-ai spart la bascheţicu asemenea comparaţii ... daca ai timp enumera cateva DTH vest-europene care conţin canalele de muzică alternative enumerate de tine .
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Adica o sa-i vedem in HD pe Adrian Starpitura Minunesi toata şatra lui de manelomani
?
Nu stiu cum de se lasa mai prejos OTV unde infectia e la ea acasa.
@Stargate
Sunt sigur ca tu cunosti mult mai bine grila de canale ale DTH-urilor straine pe care le urmaresti sau nu din cate se pare; eu cunosc doar canalele transmise FTA.Dar asta nu ma opreste sa caut pe flysat si sa iti arat ca aceste canale enumerate de mine se receptioneaza fara probleme pe teritoriul Ro FTA dar unele si in cadrul mai multor DTH v-europene sau la liber de pe sateliti pe care se gasesc acele DTH-uri(evident receptionabile pt vestici)
Daca scriai ca Prigoana baga aberatii da ti-as fi dat dreptate , da, as fi zis ca zici ceva dar asa esti totul offtopic si mai te si dai de gol.Succesuri in continuare![]()
probabil o sa scoata si card pentru abonament...
nu m-ar mira
Nu sint un fan al muzicii populare dar ... Etno este un canal excelent in genul sau ! muzica populara de calitate, costume frumoase, comentarii competente, filmari in cadru natural ...emisiuni care se adreseaza omului de la tzara ... nu vad nimic rau in toate astea ! si ca o confirmare ... mult timp cei de la tzara au refuzat sa instaleze Focus pentru ca ... nu avea Etno !!!
Cat despre Taraf ... "artistii" sa-si plateasca intai impozitele ... si apoi sa-i vedem pe sticla ! Taraf este oglinda unui fenomen ..subcultural ! Romania este o tara dominata de fenomene subculturale ! ne facem ca facem scoala , ne facem ca respectam legi, ne facem ca sintem patrioti , ne facem ca facem politica ... totul este la peiorativ ! de ce sa ne mire ca toti acesti "pseudo" iubesc manelele ... un fel de "Planeta maimutzelor" cu tzigani ! cred ca asta meritam ...
Nici eu nu sant adeptul postului "Taraf" ( nici nu-l urmaresc , cu toate ca il am "bagat pe gat" si la rcs si la max ) , dar asta nu ma impiedica sa afirma ca imi place sa mai aud ca mai exista un post in HD
Ca doar santem in "era digitala" nu si ce facem avem posturi analogice sau SD ?
Daca alte posturi pt. care platim taxe ( culmea ) o tine in teste de "n" ani , uite ca posturile private incep sa emita si in HD ( hai sa nu scriu "ca ciupercile dupa ploaie" )
La cat mai multe posturi in HD , ca ne place sau nu ceea ce emit , nici o prb. schimbam canalul
Insa cum a mai scris cineva pe aici " asta ne este soarta si asta ne meritam" , atata timp cat vom aveea mentalitatea pe care o avem ( incepand de la conducerea statului - legata de trecerea de la analog la digital )
@doktorofsat
acum nu stiu sigur cat esti de doktor in sateliti ... dar eu vroiam sa punctez ca enumerai o multime de posturi TV dispersate pe mai multi sateliti si culpabilizai poporul roman ca nu le urmareste ... nu toti avem acces la acele posturi tv iar fiecare popor are o cultura si o subcultura specifica ... nu poti cere unui meloman sa asculte muzica hip-hop si nici invers .
in legatura cu datul de gol chiar nu am inteles aluzia ... ascult cu mare placere muzica buna indiferent ca este dance , rock , populara sau lautareasca iar chestia cu "succesuri" o iau ca pe o greseala gramaticala .
cu respect
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Eeee mario08 nu am cum sa-ti dau dreptate.Nu cred si n-am crezut niciodata promisiunile posturilor de televiziune romanesti!Pun pariu ca vor fi numai MPEG-4 la o rezolutie proasta astfel incat vor putea transmite zeci de prostii de pe un singur tp ...
De calitate evident dar eu prevad ca va fi jale, si sper ca TVR sa aiba atita lodjica si tactica sa surclaseze pe privati cu niste posturi HDTV.Macar ar lua egzemplu Poloniei, cu toate ca intre Polonia si Romania nu pute pune semnul egal.In asemenea conditii, a trai cu ideea ca aceste 2 canale vor da tonul pt celelalte canale private este o prostie etajata!Code:La cat mai multe posturi in HD
@mihaip
Cum am scris acum 3-4 luni pe pedichiura moale , din pacate manelele au acaparat un public mult mai larg decat etnia roma.Defapt romanii si minoritatile conlocuitoare sunt intr-un numar mult mai mare care asculta manele si e format din lumea satului, a saracimii din orase, a noilor imbogatiti.Oameni care arata nu au citit in viata lor de gunoaie o carte , nu au avut un egzemplu demn de urmat dar la fite si smechereala sunt primii
Acum vreo o saptamana am luat tare la 11 m un fost coleg ungur get pe get vazand ca are pe playlistu telefonul numai manele.I-am reamintit ca acum cativa ani venea dupa albume de Zambo Jimmy (R.I.P),muzica maghiara de calitate.....
In plus eu niciodata nu m-am ferit sa spun ce nu imi , evident aici fii nd incluse si manelele
@Diablo1
Vad ca ai harul de a face offtopic.Stirea am citit-o pe internet si m-am uitat pe cele 2 posturi sa verific daca e adevarata.
@stargate
Culpabilitez minoritatea din tara care dispun de sisteme de receptie satelit dar prefera sa se uite la canalele de mana a 7a , lucru ce reiese clar de pe forumuri, caci deja majoritatea covarsitoare a celor care au tengente cu receptia satelit au acces la internet.Code:culpabilizai poporul roman
repet pt ultima oara.Nick l-am ales in ideea ca tratez (la fel ca un doctor trateaza problemele de sanatate) diferite probleme legate de receptia satelitara , insa fara a afirma ca sunt cel mai bun sau ca le stiu pe toate si nu ascult parerile altora !Deci intre as in sateliti si doktorofsat nu se pune semnul egal cum multi consideraCode:acum nu stiu sigur cat esti de doktor in sateliti
Datul in gol se referea la faptul ca imi ceri mie sa enumar DTH-uri straine care au in componenta lor respectivele canale muzicale, in timp ce eu pe toate forumurile posibilile si imposibile am scris ca ma ocup de receptia canalelor FTA transmise de pe diferiti sateliti si receptionabili in Ro
Code:nu toti avem acces la acele posturi tv
Si crede-ma nu e vorba de lipsa de bani si nu e valabil nici motivul ca echipamentele sunt scumpe.Nu unul a venit la mine sa-i instalez antena pt OTV, Taraf, Mynele si numai o singura persoana pt Astra englezesc 28,5E.Deci majoritatea nu cauta calitatea ci jegul in toata puterea cuvantului.Eu eram inca minor la propriu cand am facut rost de primul echipament de receptie prin satelit si credema m-au costat niste bani.Doar pt faptul sa vad canalele VIVA si VIVA II (receptorul il mai am si voi posta poze cu el , e functional) si sambata dadeam la manivela la inceput pe M6 pt Dance Machine!
Dacat sa iti fi cumparat "echipament de receptie prin satelit" mai bine mergeai la scoala. Oricum nu e tarziu nici acum sa te apuci sa studiezi limba romana. Inainte de a arunca cu noroi in romani mai bine te-ai uita in oglinda. Dar intai sa stergi bine oglinda. Sunt cateva persoane "destepte" pe acest forum. Una vad ca a disparut pe moment. Altul isi vede de treaba lui la sectiunea lui. Numai unul e doktor si isi da cu parerea despre orice. In locul moderatorilor ti-as deschide topic separat doar pentru receptii extreme si ptr. noutati din lumea satelitilor. Pentru prima ai talent si timp liber, iar ptr a 2a sa traiasca CTRL+C - CTRL+V.
O zi buna.
Respecte!
Nici eu personal nu vad ceva rau in faptul ca aceste posturi trec in HD.
Totodata nu sunt adeptul "subculturii"cum se amintea anterior intr-un post.
Nu urmaresc aceste posturi ca un "client fidel"insa uneori butonind telecomanda trec peste ele si doar atat.Insa vreau sa spun ca Etno TV chiar e un post dedicat folclorului asa cum in buna parte e si Favorit TV.Eu personal nu am vazut niciodata o manea pe aceste 2 canale.
E un inceput faptul ca se trece la o calitate superioara a televiziunii,asteptam si restul posturilor.
Iar atata timp cat aceste programe vor avea privitori nu vad dece sa dispara,probabil in timp.....cine stie?!
Bafta!
Respect!
Usor baieti ca nu da pe foc.Daca trec,trec.Intr-o tara in care peste 50% din populatie asculta manele asta e,noi cei care NU ascultam suntem minoritari.Oricum nu poti sa "faci treaba mare" in gustul omului,iar cei care detin aceste posturi isi vand marfa asa cum stiu ei mai bine.Acum nici eu nu ma uit la Mezzo si nici nu o sa ma uit (probabil) vreodata.
Hai sa nu inchidem un topic din cauza atacurilor.
:
mie imi place cel mai mult ca se discuta pe subiecte care multi nu au habar cu ce se mananca aceasta muzica si subcultura cum e supranumita si pe la noi si pe alte forumuri.nu dati cu pietre in muzica daca ea e cantata si ascultata de cine nu trebuie(acolo e de fapt problema)
aceasta manea cum e denumita de poporu roman(e o denumire proprie)se numeste de fapt rumba si este o muzica orientala si nu numai creata mai mult ptr petreceri
aceasta muzica o canta si sarbi,bulgari,aromani si zau ca nu am vazut atat isterie dar precum am mai spus noi santem o specie aparte
cati dintre cei care blameaza aceasta muzica au o scoala muzicala sau cel putin ureche muzicala dezvoltata,cred ca 1 la suta
sa nu veniti cu replica,ca si muzicieni o blameaza ca acolo deja problemele se imput si nu vreau sa le discut
stiti ce e hilar,majoritatea ati crescut cu acest gen de muzica dar pe atunci nu zicea nimeni nimic,,aaaaa intre timp ne am maturizat,deh...
multe ar fi de vorbit despre aceasta muzica si acest flagel numit manea dar nu am timpu necesar
auditie placuta va doresc![]()