Problemele sunt diferite, dar am zis sa nu mai deschid topicuri separate:
1. Animax RO nu imi merge deloc, ecranul e negru. Celelalte canale merg bine, semnalul e OK. Imi merge Animax HU, dar ala nu ma intereseaza. Stie cineva ce se intampla, sau poate la altii merge?
2. La HBO RO exista si optiunea de sunet AC3/Dolby, dar cand o selectez de obicei nu am sunet deloc. O data sau de doua ori numai am prins ceva sunet, dar cu baraieli si intreruperi.
Am atat receiver Digi Humax nou (2 bucati, 2 abonamente), cat si un Kathrein 910 legat la un amplificator Denon 1910.
Aha m-am prins, "in Dolby where available... or when available"Iar baraielile nu erau intreruperile despre care am mai discutat noi, era un barait continuu, ca de motocicleta. M-am uitat pe site la program, nu spun care sunt cu Dolby si care nu. O sa mai vanez.
Despre Minimax/Animax se stie ceva?
La mine a mers bine AC3 -ul si era sunet pe el la toate filmele.Unde nu era DD mergea pe Stereo. De cateva zile in nu mai merge deloc, deci cred totusi ca este o problema undeva...
Dm800HD se/Optibox Raptor HD, Motor Opticum Dm3800, Inverto Black Ultra /110 Triax Fe+0.9 Fe