Se lauda acolo ca poate scoate din orice receptor Digi, inclusiv Humax. Poate cineva de pe aici confirma ca se poate - eventual cineva care sa fi beneficiat direct de acest serviciu?
Se lauda acolo ca poate scoate din orice receptor Digi, inclusiv Humax. Poate cineva de pe aici confirma ca se poate - eventual cineva care sa fi beneficiat direct de acest serviciu?
Si daca confirma cineva atunci aveti incredere![]()
Aia nu sänt tepari cätiva useri mi-au confirmat
Iti dai seama ce sar intämpla daca cineva ar comfirma negativ si o fac de ceva timp
Oare pot face si receptoarele de dvb-c ? Cele Hyundai am inteles ca sunt identice, difera doar tunerul, nu?
1170 de cablu e cam aceeasi treaba cu 1160,doar ca e de cablu.
:
Raspunsul lor:
Am o intrebare totusiHi.
Yes, it should be possible.
HSC-1170NA - should be similar to hss1120na - but please send me some pictures of it, na mainboard.
Also this digi+c
In 99% cases if flash memory is not glued - receiver will be working after extraction without problems.
In case when flash memory is glued - then is from 50% to 90% chance for working receiver after extraction.
If you don't need receiver back, after extraction - then no problem, you can pay only for extraction, and receiver will stay here...
B.R.
Key0D = RSA ? E vorba despre un CAM matrix.. atat e lungimea si la RSA?First 8 Bytes (16 digits) are boxkey, next 24 Bytes (48 digits) are Key0D
Last edited by EsTeTicu; 19-04-10 at 15:38.
Mie imi pare oarecum reclama... indirecta dar tot reclama se cheama... nu stiu daca e chiar nevoie sa le promovam mica afacere... las totusi la alegerea lui zmeura daca acest topic ramane sau se inchide/sterge... nu de alta dar regulile, cel putin teoretice, sunt destul de clare in privinta asta...
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!