Quote Originally Posted by shak_lul
@spaniolul
Poate ti se pare curios dar exact asa am procedat si eu cu atit mai mult cu cit am specificat ca sunt incepator in ale satelitilor si doream sa vad din experienta altora ce mi se potriveste. Dar nu mi-a trecut prin cap si nici nu am fost pe undeva avertizat de cartea tehnica a aparatului ca nu-l pot folosi decit pe TV si cu volumul lui de iesire la maxim. Am fost intotdeanuna de buna credinta in ceea ce priveste specificatiile aparatului fie ca e de firma sau noname deoarece nu poti sa tragi concluzii decit dupa o oarecare perioada de exploatare
Multumesc mult pentru rabdarea fata de mine deoarece cu tine am dialogat cel mai mult si concluzia : am sa-l fac colet si direct la dk-sat. Om trai si om vedea
Nu ai pentru ce sa-mi multumesti,mie imi pare rau ca nu ai reusit sa obti ceea ce doreai,dar...ATENTIE! daca il trimiti inapoi la firma de la care lai cumparat trebuie ca receptorul sa aiba softul original,cel cu care ti-a fost livrat,altfel ei se vor disculpa ffff usor fata de tine,orcum cind vrei sa-ti mai cumperi un lucru despre care nu sti mai nimic in afara specificatiilor tehnice dar sti ca exista forumuri pe care se discuta despre acel lucru,e mai bine sa intri pe forumul respectiv sa pui intrebari si apoi in functie de raspunsurile primite sa alegi ceea ce crezi ca este mai bine pentru tine,inca o data sincer imi pare rau ca nu te-am ajutat asa cum as fi dorit,daca mai ai intrebari nu ezita sa postezi.Spaniolul :wink: