mda,cam nasol,asta nu ca nu ar fi stiut ce i de la sky si ceilalti dar na acum o facura si plubic,poate pregatesc terenu ptr ceva![]()
Inca un proces in plus pentru DreamMultimedia
Concluzia:Nemtii piratati cu propriile lor produse![]()
pai asta vroiam sa spun ca am uitat,puteau sa spuna de toate receptoarele care stiu linux si au o placa de retea ca doar toate fac acelasi lucru nu doar dreambox,ii stie masa ce interese au,totu e sa nu avem noi de suferitdar solutii se gasesc
![]()
Incorect spus piratare. Se numeşte "cercetare şi dezvolatare" ce fac cei de la DM. Desigur , totul in scop educaţional.Originally Posted by silvica
.
Respecte!
Lipsa de subiecte.
Asta se stia de mult,acum au mai scazut vanzarile.Trebuia facut ceva.
Cam ca si la noi,care ajunge sa numai fie bagat in seama...hop se afla ceva despre el...si atunci cresc tirajele...
Acuma sper sa nu dauneze grav impartirii.
Bafta!
Respect!
Prevad ca peste ceva timp "card sharingul" (nu va mai avea sens sa se numeasca asa, dar va fi acelasi principiu) va deveni oficial implementat de toate DTHurile. Mi se pare logic sa faca ei ceea ce nu pot impiedica ("pe cine nu poti cuceri, adopta-l!"): Internetul e deja ubicuu in Europa, mai trebuie numai sa se faca cunoscuta "alternativa" (fix ceea ce face articolul asta). Unii vor sari sa imi spuna ca pt asta e deja IPTV, dar eu le zic ca satelitii aia care-s sus deja costa din ce in ce mai putin pe masura ce se apropie de sfarsitul perioadei de utilizare iar traficul internet extrem de scazut va permite chiar si unuia cu dial-up sa beneficieze de sistemul asta. Omul va putea sa isi cumpere orice receiver va dori iar DTHul ii va oferi "linia" pentru un abonament mult mai ieftin decat acum. Pentru 5 euro pe luna va garantez ca vor avea profituri mult mai mari decat au acum cu pachete premium HD, conditia e ca UE sa se deschida mai mult, sa nu mai existe restrictiile teritoriale asupra receptiei. Eu voi fi primul care se va abona la Sky UK, Sky IT, Sky DEAtunci sa vezi concurenta, frate!
![]()
sa fie asa cum gindesti ,dar atunci cum vor mai avea acces la blocarea abonamentului pentru neplata? la IPTV iti da un recever care costa nu putin (cca 200 euro) pentru o perioada de minim 2 ani de abonament ceea ce nu este la indemina tuturor si nici provideri nu cred ca s-ar risca sa faca abonamente intr-o tara unde de multe ori legile sunt altfel decit la ei si foarte greu pot recupera chiar si aparatura ,apoi banii
deci in concluzie cu siguranta vor evita tarile din estul europei
@neutrin
exista solutii antiimpartire, depinde daca se hotarasc sa le implementeze, si cum
un ex
daca in loc de card este un cip, si e pe bga, si pus in pasta, si chiar daca il scoti nu stii la ce pini te legi si cu ce tensiuni/frecvente, atunci ce faci ?
sau
primesti un receptor fara cartela, cu procesor la care nu se cunosc pinii, cu bga, pus in pasta si cu canalele autorizate programate direct, si atunci vrei pachetul "a", iei receptorul 1, vrei pachetul "b" iei receptorul 2, s.a.m.d
S-a dovedit ca smartcardul este vulnerabil, daca nu va mai fi smartcard ca la pwu ,atunci cu ce faci impartire ?
Cat despre iptv nu vred ca va inlocui satelitul, satelitul are arie mare de acoperire, iptv-ul este legat de existenta conexiunii la internet, care nu este posibila peste tot unde poate fi satelitul.
Pentru iptv este obligatoriu al 2-lea serviciu, internetul deci costuri mai mari.
Costuri mai mari si pentru banda serverului, costuri cu intretinerea si protectia lui, etc.
Cam astea imi vin in minte, oricum, parerea mea este ca iptv-ul nu poate inlocui satelitul in totalitate.
BETATESTER DVB, GRATIS !!!!!
Daca are cineva smartcard-uri, si nu-i folosesc, eu le primesc cu cea mai mare placere (Achit transport +)
In primul rand vreau sa va spun pentru a nu se crea o confuzie articole ca acesta au fost de alungul timpului destule , am urmarit de-a lungul timpului revistele in domeniu , printre ele chiar si unele reviste foarte cunoscute care publicau astfel de articlole la vremea respectiva EX : CHIP .Acolo se explica si foarte clar cum Dreammultimedia a creat cea mai oficiala clona dreamboxul care defapt este clona lu dbox2 (la cerere va pot scana articolu si arata ) dar pe unele pagini daca pomenesti asa ceva nu iti rezista postu mai mult de 2 minuteIn al doilea rand articolul contine mai multe parti cu continut diferit care duc la acelasi rezultat ex premiere ( sky de ) a fost este si fa fi in continuare cel mai vanat si hackuit provider . la inceput se vorbeste sespre cardurile respective mai apoi de emu-rile de pe receptoarele de rigoare mai apoi vine si card sharingu se mai vorbeste despre schimbarea conceptului in sky dar in acelasi timp se spune ca defapt mare branza nu s-a schimbat . Apoi explica cum functioneaza cardsharingu si cum si unde te poti abona la un payserver ...si desigur cat de ilegal si periculos e sa faci asa ceva ...cam asta e .
numai bine !
reclama e sufletul comertului, iar la nemti care sunt conservatori (cred ca au o gena ), forta media conteaza.
antena triax td110 pe
16 E +19 E
Păi unii nu acceptă adevărul şi preferă să şteargă ... că doar asta ştiu să facă cel mai bine.Originally Posted by milo
Din surse sigure 100%am auzit că DreamMultimedia le face statuie respectivilor.
.
cu scuzele ca o dau putin in off,dar sti care e poanta cea mai tare ca toti cei cu dreamuri originale sant de fapt posesori de clone doar ca difera producatoru iar subiectul producatorului e discutabilnu tot ce i facut de nemti,americani,italieni etc sant la standardele europene sant lucruri minunate facute de chinezi,romani,turci,rusi,thai si care or mai fi.aici se poate discuta la infinit iar fiecare pana la urma face ce vrea cu leu lui
sa dovedit de multe ori ca clonele au fost mai bune decat asa zisele originale
Respecte!
Tot putin off si eu.
Candva,cand eu eram copil,alergam dupa lucruri chinezesti jucarii chinezesti si chiar celebri tenisi si bascheti chinezesti.Acum cand le avem,le blamam.Tipic romanesc,alergam dupa ce nu avem iar cand avem nu ne mai trebuie ca cica nu sunt bune.
Bafta!
P.S.Oare dece se fac Mercedes-uri in Turcia si China ?Sau Volkswagen?
A nuu astea nu sunt clone....ma scuzati![]()
Respect!