Respecte!
Cu detectorul de radar uita.Nu are cum.Uneori imi parchez masina in fata antenei care e pe un stalp in curte si am detector de radar si niciodata nu-l opresc.Nu mi-a facut niciodata figuri.
Cu automatul de la usi nu stiu ce sa zic insa la o statie de benzina aici langa mine e o antena dolce deasupra usii si nu cred sa fie probleme deoarece tv din incinta barului merge si tv-urile din camerele de motel,functioneaza,pana acum niciun client nu ar fi facut reclamatie ca nu-i functioneaza programele tv.
Totusi mi-am amintit o problema pe care am avut-o cu un LNC,prin 95-96...am avut un LNC,Sharp,si avea carcasa din aluminiu cu striatii tip radiator pe partea din spate si uneori,in special la temperaturi ridicate sau scazute,unele transpordre imi pierdeau semnalul sau se diminua foarte mult.
Dupa inlocuire nu am mai avut probleme.Il inlocuisem tot cu un Sharp Universal,pe care il am si azi.
Recomandarea mea @ama e sa chemi un instalator cu experienta,sa verifice si sa depisteze defectiunea.
Nu stiu cum e la Boom insa nu receptionezi nimic,ma refer ca apare mesaj pe ecran sau ai imagine foarte proasta pana la disparitie totala?
Bafta?
Respect!
The quieter you become, the more you are able to hear...
@sorin8m
Nu am scris nici o prostie. Verifica cu un Cobra EDS 7100 (sper ca n-am gresit modelul - mi-e lene sa cobor la masina). Stiu eu ce zic, asa ca las-o balta cu marea prostie. Pariu pe ce vrei tu ca am dreptate !![]()
@shadowman
Las-o balta !
Vrei sa faci si tu pariu ?![]()
Sint socat de ce se scrie pe aici !
S-a plecat de la o farfurie Boom reglata prost pe emitatoarele frantuzesti care de fapt nu sint pe amos si s-a ajuns la.....
....nici nu mai stiu ce !
Eu am auzit ca si uscatorul de par deranjeaza storcatorul de fructe daca acesta se afla la un unghi de 1,5* de la pozitia verticala !!!!..ei si sa vedeti prajitorul de paine ce face !!!
Asteptam alte bruiaje !!!!![]()
Altu care nu crede !
Mai baieti voi credeti c-am luat-o razna ??? Era mai bine daca tineam pt. mine ? Credeam ca sunt persoane serioase pe forumul asta.Se pare ca m-am inselat.
@daradici
Montez antene de de pe vremea cand erai ca cel din poza pe care o ai atasata ! Asa ca mai bine te abtii de la comentarii de 2 lei !
Eu vorbesc din propria experienta mai exact practica... am spus cat se poate de clar ca am un detector si nu un antiradar
Probati pe un receptor Boom si apoi mai vorbim... o sa testez in curte inclusiv pe alte receptoare si eventual o sa filmez poate asa o sa inteleaga si cei care neaga acest lucru
Va dati seama ca eu rad cand citesc cele de mai sus deoarece am testat practic si am vazut exact cum se comporta...
50€ Wirex (in WXT cu 40 Euro depozit), 25$ CryptoCom (350€ depozit in CRO/6 luni), 25$ Abra (15$ depozit in cripto/30 zile)
50$ Celsius (in BTC cu 400$ depozit/30 zile), 30$ Matrixport (14-27 februarie 2022) https://invitation.codes/@BankingFree
da si mie imi vine sa ma rad unde sa ajuns cu topicu asta dar na asta e santem romani si ne caracterizeaza
a si apropo va contrazice ti singuri,pai ama nu mai vede nici un program dar nici unu(sau eu am impresia ca se face flame intentionat s au pur si simplu lipsa de profesionalism)
voi spune ti ca bruiaza de la 11 000 in jos,pai si cu restu cum ramane de nu intra
lasati le dracu si de detectoare si de boom si daca aveti o rezolvare e bine daca nu iara e bine
sa ajuns cu topicu asta de parca au invadat ozn urile romania
@ama spune ca vede programele frantuzesti care sunt pe polarizare verticala si mai sus pe banda de frecvente 11591 V
cele mai multe la boom sunt pe 10842 H ; 10890 H ; 10925 H
la chestia cu OZN-urile pentru satelitul de la 16 est W2 unii ar spune ca e mana rusilor care au testat o noua arma ...de buruiaj total care a facut nefunctional satelitul de la 16 est
Eutelsat W2 (moving) 16.8°E Ku 07.02.2010 Eutelsat W2M/Sesat-1/E.Bird-16 16.0°E Ku 06.02.2010
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Si o traducere de pe wikipedia: Detectoarele radar sunt construite in jurul unui receptor Superheterodyne, care au un oscilator local, care radiază uşor
Antenele satelit sunt suficient de performante pentru a capta acele mici radiatii emise de oscilatoare... e vorba de cativa metri, normal
50€ Wirex (in WXT cu 40 Euro depozit), 25$ CryptoCom (350€ depozit in CRO/6 luni), 25$ Abra (15$ depozit in cripto/30 zile)
50$ Celsius (in BTC cu 400$ depozit/30 zile), 30$ Matrixport (14-27 februarie 2022) https://invitation.codes/@BankingFree
Exact
Si bruiaza chiar de la 15-20M departare de antena dar trebuie sa fie pozitionat numai in fata antenei... am dus masina in spatele antenei si imediat nu a mai avut efect acest bruiaj!
Probat de mine intentionat (dupa o ''anomalie'' intalnita la o instalare) cu cel mai ieftin detector (deci nu antiradar)
Frecventele bruiate au fost cele sub 11Ghz
@rzbvro
Bruiaza bine mersi si din lateral, daca nu ma insel chiar si din spate (nu bag mana in foc - aici ar trebui sa testez) cel putin acel model de detector.
Nu am putut testa din lateral deoarece nu imi permitea strada... am testat din fata (cred ca erau 10-15m - antena la etajul 1 - bruiaj pe cel putin 2 transpondere Boom) iar apoi din spate (la vreo 15M distanta, in spate, deja nu mai avea efect) cu un banal Cobra de 150 RON
Eventual o sa testez inca odata in curte la mine... as vrea sa vad exact ce plaja de frecvente intra in ''anomalie''