Results 1 to 15 of 114

Thread: Boom imi scoate peri albi!!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member rzbvro's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

ar mai fi ceva... posibil sa fie si un inceput de oxidare a miezului din cablul coaxial (firul central) in zona mufei de la LNB (''rugina'' ajunge pana la tresa si astfel intra aproape in ''scurt'', in prima faza) dar in cazul acesta ar fi vazut instalatorul si nici nu se comporta dupa un program atat de regulat... in cazul acestei probleme este posibil sa ai semnal cat de cat ok pe vreme uscata/insorita si lipsa semnal in caz de umiditate excesiva
    50€ Wirex (in WXT cu 40 Euro depozit), 25$ CryptoCom (350€ depozit in CRO/6 luni), 25$ Abra (15$ depozit in cripto/30 zile)
    50$ Celsius (in BTC cu 400$ depozit/30 zile), 30$ Matrixport (14-27 februarie 2022) https://invitation.codes/@BankingFree

Standard RSP member rzbvro's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

poate nu e de la internetul tau ci de la internetul unor vecini... in Italia tocmai au prezentat un caz cu astfel de anomalie: aparatura de net dintr-un magazin bruia semnalul telecomenzilor de la masini!
    Pur si simplu un client care a parcat chiar in fata magazinului nu a mai putut sa isi foloseasca telecomanda de la masina unii chiar au chemat echipa de interventie... o echipa de la Canale 5 a gasit misterul in tavanul magazinului, acolo unde erau routerele si modemurile de net - au oprit instalatiile de net iar clientul imediat si-a putut utila telecomanda!
    50€ Wirex (in WXT cu 40 Euro depozit), 25$ CryptoCom (350€ depozit in CRO/6 luni), 25$ Abra (15$ depozit in cripto/30 zile)
    50$ Celsius (in BTC cu 400$ depozit/30 zile), 30$ Matrixport (14-27 februarie 2022) https://invitation.codes/@BankingFree

Standard RSP member ama's Avatar
    Mentioned
    6 Post(s)

Wink

Da,si ipoteza cablului oxidat pica pentru ca au fost facute multe "verificari" in aceasta perioada si...la fel,nu cred ca oxidarea are orar asa de fix.

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Quote Originally Posted by ama View Post
    Da,si ipoteza cablului oxidat pica pentru ca au fost facute multe "verificari" in aceasta perioada si...la fel,nu cred ca oxidarea are orar asa de fix.

eu zic ca tu esti " Gigi contra "

ne pui la teste fara rost

daca noi spunem sa iti cumperi un cablu ecranat de 3 ori si nou tu spui ca nu faci asta ca s-au mai facut teste ...

Asta e ca ala care merge la doctor si spune :

-- Domn' doctor cand pun degetul pe picior ma doare , cand pun pe mana ma doare , cand pun pe frunte ma doare....Oare ce poate fii?
    Doctorul :
    -- Cred ca ai degetul rupt .
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Standard RSP member ama's Avatar
    Mentioned
    6 Post(s)

Te rog nu te supara,am raspuns in timp ce scriai acest comentariu,nu-s Gica contra,doar incerc sa va spun ca am incercat multe variante-solutii pana ce mi-am facut cont aici si am postat.

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

1 solicita ajutorul altui meserias pentru reglarea antenei
    2 daca se poate schimba antena este f.bine
    3 reglajul sa fie facut pe transponderii boom 10842,10890 10924
    4 in nici un caz problema nu este de la boom tv,respectiv furnizorul de semnal satelit
    5 nu vorbesc din auzite ma confrunt cu astfel de probleme zilnic si toate au drept cauza antena
    6 antena actuala este cumva umflata si ruginita la cotul de 90grade care sustine lnb ,respectiv bratul lnb daca da atunci raspunsul se afla in postul meu anterior.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Detectoarele radar bruiaza intre 10800-11300 (aproximativ) indiferent daca antena ta are 60 cm sau 3 m. Am patit treaba asta acum vreo 3 ani cand mi-a venit un amic in vizita si avea detectorul radar cuplat. Mi-a dat totul peste cap.. ( Prima TV care era pe 62 E, toate antenele de pe 16E, National, N24) stiu a am probat atunci si cu antena de 3 m si n-am reusit sa obtin nici un rezultat. Si au avut o patanie d-asta baietii la o instalare de Boom - clientul avea masina in fata antenei cu detector radar pe ea. Semnalul scade si creste brusc.

Moderator sorin8m's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by sdw View Post
    Detectoarele radar bruiaza intre 10800-11300 (aproximativ) indiferent daca antena ta are 60 cm sau 3 m. Am patit treaba asta acum vreo 3 ani cand mi-a venit un amic in vizita si avea detectorul radar cuplat. Mi-a dat totul peste cap.. ( Prima TV care era pe 62 E, toate antenele de pe 16E, National, N24) stiu a am probat atunci si cu antena de 3 m si n-am reusit sa obtin nici un rezultat. Si au avut o patanie d-asta baietii la o instalare de Boom - clientul avea masina in fata antenei cu detector radar pe ea. Semnalul scade si creste brusc.
    SDW,
    imi pare rau dar trebuie sa te contrazic findca ai scris o prostie mare mai sus. Detectorul de radar e detector, el nu emite nimica, deci, nu are cum sa bruiaza ceva. Poate ce a avut el era altceva nu detector de radar de ai avut tu probleme.

Golden Member shadowman's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Respecte!
    Cu detectorul de radar uita.Nu are cum.Uneori imi parchez masina in fata antenei care e pe un stalp in curte si am detector de radar si niciodata nu-l opresc.Nu mi-a facut niciodata figuri.
    Cu automatul de la usi nu stiu ce sa zic insa la o statie de benzina aici langa mine e o antena dolce deasupra usii si nu cred sa fie probleme deoarece tv din incinta barului merge si tv-urile din camerele de motel,functioneaza,pana acum niciun client nu ar fi facut reclamatie ca nu-i functioneaza programele tv.
    Totusi mi-am amintit o problema pe care am avut-o cu un LNC,prin 95-96...am avut un LNC,Sharp,si avea carcasa din aluminiu cu striatii tip radiator pe partea din spate si uneori,in special la temperaturi ridicate sau scazute,unele transpordre imi pierdeau semnalul sau se diminua foarte mult.
    Dupa inlocuire nu am mai avut probleme.Il inlocuisem tot cu un Sharp Universal,pe care il am si azi.
    Recomandarea mea @ama e sa chemi un instalator cu experienta,sa verifice si sa depisteze defectiunea.
    Nu stiu cum e la Boom insa nu receptionezi nimic,ma refer ca apare mesaj pe ecran sau ai imagine foarte proasta pana la disparitie totala?
    Bafta?
    Respect!

灌水 expression's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Oscilator

Quote Originally Posted by sorin8m View Post
    SDW,
    imi pare rau dar trebuie sa te contrazic findca ai scris o prostie mare mai sus. Detectorul de radar e detector, el nu emite nimica, deci, nu are cum sa bruiaza ceva. Poate ce a avut el era altceva nu detector de radar de ai avut tu probleme.
    Detectorul radar are un oscilator intern care ... emite (nu foarte puternic, dar ...) Pe asta se bazeaza si detectorul de "detector de radar" al politiei (in Romania n-am auzit sa fie).
    Daca detectorul de radar bruiaza sau nu ... asta nu stiu si nici nu am probat.
    The quieter you become, the more you are able to hear...

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Quote Originally Posted by rzbvro View Post
    ar mai fi ceva... posibil sa fie si un inceput de oxidare a miezului din cablul coaxial (firul central) in zona mufei de la LNB (''rugina'' ajunge pana la tresa si astfel intra aproape in ''scurt'', in prima faza) dar in cazul acesta ar fi vazut instalatorul si nici nu se comporta dupa un program atat de regulat... in cazul acestei probleme este posibil sa ai semnal cat de cat ok pe vreme uscata/insorita si lipsa semnal in caz de umiditate excesiva
    se poate manifesta cum zice el , pentru ca in timpul noptii temperatura scade si cablu se contracta putin si atunci nemaifacand scurtul respectiv functioneaza in parametrii optimi

deci @ama schimba cablu si mai vorbim atunci ...le luam la rand si rezolvam noi cumva problema

sau daca venim unul din noi la ski in Austria ne oprim 10 minute sa reglam antena ta si astfel facem doua lucruri ca Napoleon : " stam pe cal si ne uitam si intr-o parte....respectim in dreapta "
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"