MULTUMESC!!Pentru rabdarea cu care s-a citit si s-a raspuns!!!
Din pacate in zona(intr-o parte a jud Timis) nu am gasit un abonat Boom caci au renuntat la acest serviciu iar eu stau deocamdata in Austria(din motive medicale).Atunci cand am pomenit celor de la Boom de reziliere au replicat ca trebuie platit substantial asta inainte de expirarea contractului de 2 ani(abia in noiembrie se implinesc) si mai este o mare buba---am scos receiverul din tara,deci eu is vinovata ca nu am receptie cica si nu pot invoca vreo greseala a lor pentru reziliere.Dar amandoua receiverele au aceeasi "boala",acum imi e cumva sa ma iau iar de ei pentru ca in toamna cand a aparut primul simptom mi-au restrictinat accesul vreo 4 zile la toate posturile tv adica inclusiv la cele pentru care plateam abonament(abonament platit anticipat pe 5 luni in acel moment!) asta dupa ce le-am trimis copy-paste dupa plangerea la OPC.Este necesar ca sa mai adaug si faptul ca mi-au imputat ca nu raspund la numarul de telefon declarat in contract,ca au refuzat luarea legaturii cu mine atat printr-un nunar de telefon austriac cat si prin email?Am scris la email-uri de mi s-a acrit atat direct de pe site-ul lor cat si de pe adresa mea insa prima reactie scrisa a aparut numai dupa am pomenit de OPC prin restrictionare totala(aparea pe ecran---va rugam sa va abonati...).Ar trebui sa spun ca OPC n-a facut nimic,a cerut dovezi dar desi am filmat succesiunea de programe la tv si le-am trimis si ultima factura platita tot a ramas in aer necazul meu(adica erau 7-8 posturi tv pe care le vedeam doar in regim nocturn---posturi nu importante pentru mine,dar acum e total altceva).
Gluma,joaca,ambitia lor...nu stiu ce sa mai cred si sa fac caci nu ma pot deplasa in tara deocamdata...insa FACTURILE CURG FARA DISCOUNT!!![]()

Reply With Quote