[QUOTE=horatyu;116040]
E foarte Posibil pe alte receptoare sa nu se manifeste asa
Crede-ma ca se manifesta la toate receptoarele inclusiv power-vu. Nu receptorul e cel bruiat.
@ama spune ca vede programele frantuzesti care sunt pe polarizare verticala si mai sus pe banda de frecvente 11591 V
cele mai multe la boom sunt pe 10842 H ; 10890 H ; 10925 H
la chestia cu OZN-urile pentru satelitul de la 16 est W2 unii ar spune ca e mana rusilor care au testat o noua arma ...de buruiaj total care a facut nefunctional satelitul de la 16 est
Eutelsat W2 (moving) 16.8°E Ku 07.02.2010 Eutelsat W2M/Sesat-1/E.Bird-16 16.0°E Ku 06.02.2010
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
[QUOTE=horatyu;116040]
E foarte Posibil pe alte receptoare sa nu se manifeste asa
Crede-ma ca se manifesta la toate receptoarele inclusiv power-vu. Nu receptorul e cel bruiat.
Am revenit pentru a va spune ca am incercat sa urmez toate indicatiile pe care ati avut cu totii bunavointa ca sa mi le dati.
Sunt eu femeie si ignoranta-n domeniu,dar nu sunt chiar paralela.
Revenind,am luat tot echipamentul si l-am mutat la alte doua adrese,una in oras si alta la tara,din pacate nu am rezolvat nimic,"orarul" persista.Am schimbat si LNB-ul(iar),antena-i de 110cm,cablul cu dubla protectie.Pe amandoua receivere sunt aceleasi manifestari.Spun iar ca nu am facut singura eu asta ci un maistor--- este angajatul unei firme similare Boom).Boom nu are nici un raspuns pentru ca acum nu mai am receiver in tara si nici un om al lor nu poate sa verifice ehipamentul(am renuntat la a mai dialoga cu ei).
Aici,in Austria,sunt interzise detectoarele !
Da,sunt alte doua pozitii ale bratului antenei in care am putut detecta alti doi operatori insa fara a avea vreo imagine sau sonor.Vorbeam despre prinderea clara a programelor franceze doar pe timp foarte urat(cu antena corect pozitionata pe Boom).Singurul lucru bun este ca acum am totusi posturi tv romanesti ori titrate-n romana pe care le vad 24 de ore(acele cateva zile-n care nu vedeam nimic au trecut asa cum au aparut).
Acum(mai bine spus din noiembrie 2009)vad doar noaptea(sau odata cu inserarea pana dimineata) National tv,Antena2,TVR3,OTV,Monney Channel,Taraf tv,History Channel,TV5.Ceea ce mi se pare "ciudat" este ca pana-n momentul in care toate programele le vedeam numai noaptea(inceputul lunii februarie 2010) postul Prima era in grupul celor cu "orar" in locul National tv pe care-l prindeam 24 e ore,acum vad Prima toata ziua oglinda si nu vad decat noaptea National tv.
Inchei multumindu-va pentru rabdarea si timpul acordate!!
...si sotul ce zice?...cred ca-i vine sa arunce cu pisica aia neagra pe geam!!!
da un adevarat mister
dar totusi poti incerca cu alt cablu , alte mufe , alt LNB
se poate totusi ca in localitatea respectiva sa fie unde perturbatoare de la ceva , pentru ca nu are nici o logica ca in timpul noptii sa fie semnal
si pe ziua nu
Calitatea nu oscileaza decat atunci cand este umbrita antena de ceva aflat in fata ei , sau atunci cand LNB-ul nu e reglat bine sau cand exista unde perturbatoare , deci daca luam in calcul ca acel instalator de antene spune ca a reglat bine si mergem pe mana lui , nu ramane in picioare decat faptul ca exista ceva in eter care impiedica o receptie de calitate.
Eu iti recomand sa rotesti incet LNB-ul intr-o parte sau alta si sa vezi cum se comporta calitatea semnalului , se poate ca antena sa fie cu o eroare de fabricatie sau in timp sa se fie defocalizat de la transport si atunci apar astfel de manifestari
"SGU Stargate Universe"
Multumesc!!
Am schimbat si nu o singura data antena(cu una mai mare chiar de 110cm),LNB-ul,cablul(are dubla protectie),locatia(chiar in afara orasului,la tara),am rotit si LNB-ul,am facut update,am pus receiverele in serie(cu obtiunea multiwieu),in paralel(cu LNB cu doua iesiri),cate unul singur,sincer am facut tot ceea ce mi-a fost sugerat.
Pentru ca pe celalalt forum mi s-au cerut cifre le dau si aici:
Puterea semnalului este acum atat ziua cat si noaptea 237 ,cu doua liniute sub maxim posibil.
Calitatea semnalului este in jur de 100,dar nu scade niciodata sub 80.
Aceleasi valori sunt la ambele receivere(le-am pus si in serie si in parale si numai cate unul) si pentru AMOS-2TX24H si pentru AMOS-2TX24L78.Si in starea de functionare si in starea de nefunctionare a acelor programe(National,OTV,MonneyChannel,Antena2,TVR3,Taraf,TV5).
Singurul lucru schimbat pe care l-am observat este ca ziua(cand nu se vad acele programe)apare la DIAGNOSTICE,la STARE DE ACORDARE:"Dmod nu este blocat" iar pe timpul noptii(cand se vad posturile respective)apare:"blocat".
Mai este o schimbare si anume ca din noiembrie 2009 pana la inceputul acestei luni(cand cateva zile nu am vazut ziua nici un program ci doar noaptea)in grupul posturilor tv cu "orar" era Prima tv(National tv se vedea bine tot timpul) iar acum,de vreo cateva zile,Prima se vede 24 de ore in schimb National tv a intrat in gasca celor de noapte.
Da,normal ca era gluma ca sa mai treaca supararea!!!Si acum pe bune,schimbati totusi providerul si nu veti mai avea probleme.
Acum este un pic mai clar... practic, sunt probleme la receptie cu unul din transponderele Boom si anume cel de pe 11.557H, care are in componenta urmatoarele canale: Minimax Romania - XXX Xtreme - BBC World News - National TV - MTV Romania - The Money Channel - TV 5 Monde Europe - OTV - TVR 3
De curand, Prima a trecut pe alt transponder (mai puternic) iar National a trecut pe transponderul unde a fost Prima
Antena nu este reglata ''la milimetru''... inclusiv unii instalatori Boom nu fac reglajul fin pe acel transponder desi instructiunile de la centru spun asta
In concluzie, doar un instalator foarte bun iti va regla corect antena (e vorba atat de reglaj corect azimut/elevatie cat si de inclinarea corecta a lnb-ului iar toate astea se vor face pe 11.557H)... eventual spune-i tu sa faca reglajul fin pe 11.557H si neaparat cu aparat de masura, nu cu un simplu satfinder
Daca se face reglajul fin pe frecventa mentionata mai sus, atunci e ok pe toate canalele Boom + francezi... la fel daca se face reglaj si pe transponderul Adisam (acolo unde e B1, Vox News, Telesport, etc.)
50€ Wirex (in WXT cu 40 Euro depozit), 25$ CryptoCom (350€ depozit in CRO/6 luni), 25$ Abra (15$ depozit in cripto/30 zile)
50$ Celsius (in BTC cu 400$ depozit/30 zile), 30$ Matrixport (14-27 februarie 2022) https://invitation.codes/@BankingFree
Respecte!
scuze de off dar nu m-am putut abtine...
unde sunt femei...hop si tu lalaleaua....
ma scuzati,nu se mai repeta pana data viitoare.
Bafta!
Respect!
Acum sa nu va suparati pe mine,dar mereu a gresit milimetric?Si in tara cat a fost receiverul?
O incercam si pe asta!!!Maine iau iar legatura,sper sa nu i se fi acrit de atatea insistente si posibilitati.Revin cu darea de seama.
Multumiri...daca nu v-ati saturat sa le tot auziti(vedeti)!!
eu zic ca singura problema ramane sa schimbi instalatorul
pana la urma devi tu un instalator autorizat , ca afli aici toate chichitele
sunt multi instalatori prin Austria care nu sunt foarte "exacti" pentru ca programele lor nemtesti le prind foarte usor cu o antene si de 60 cm acolo
Daca esti in Viena sau aproape de Viena iti pot recomanda un prieten care poate sa te ajute , pentru ca se ocupa cu asa ceva .
"SGU Stargate Universe"
"SGU Stargate Universe"