Daca zic de un alt caz in care aveam brum pe sunet de la un receptor (oricare ar fi el) care provenea din antena ma mai crede careva ? Poate doar rz![]()
Am vorbit despre acest bruiaj dar nu am spus cum se manifesta concret pe imagine... practic, imediat ce este alimentat detectorul (si pus in ''stand-by'') apare o variatie de semnal mai exact avem semnal de la + la 0 aproape la fiecare secunda
Consecinta: pe ecran apare o sacadare a imaginii constanta si deosebit de suparatoare... practic, nu se mai poate viziona nimic!
Se scoate detectorul de la alimentare si instant dispare anomalia
50€ Wirex (in WXT cu 40 Euro depozit), 25$ CryptoCom (350€ depozit in CRO/6 luni), 25$ Abra (15$ depozit in cripto/30 zile)
50$ Celsius (in BTC cu 400$ depozit/30 zile), 30$ Matrixport (14-27 februarie 2022) https://invitation.codes/@BankingFree
Daca zic de un alt caz in care aveam brum pe sunet de la un receptor (oricare ar fi el) care provenea din antena ma mai crede careva ? Poate doar rz![]()
eu am spus primul de anumiti paraziti intr-o anumita banda de frecventa dupa ce am vazut raspunsurile date , adica problema nu era de la o instalare gresita la prima vedere si atunci doar faza cu buruiajul sta in picioare
http://sateliti.info/showpost.php?p=115737&postcount=24
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
poate ii spune detector de radar dar face si treaba de antiradar
nu e problema ce model e sau ce unde emite (scoate ) un astfel de aparat ci cum putem ecrana o antena sa nu avem asemenea probleme
@Ama incearca totusi sa vezi exact pe la cat apare fenomenul dimineata...la ce ora si asa iti dai seama de programul celor care folosesc ceva aparate care emit unde care iti buruiaza semnalu
"SGU Stargate Universe"
Receptor si antena Boom... eram la o instalare Boom
Bruiajul era chiar de la masina noastra... am uitat sa scoatem detectorul din alimentare
Dar prima data mi s-a intamplat la un client tot Boom... l-am pus pe om sa intrerupa netul wireless apoi sa scoata din priza aerul conditionat sa duca afara telecomanda de la masina si sa scoata bateriile din restul telecomenzilor aflate in camera (deja nu mai stiam ce si cum sa mai elimin)
Culmea e ca m-a intrebat clientul daca nu cumva e de la radar... hai sa incercam si asta
Scoate omul radarul si instant se rezolva problema!
Asta dupa vreo ora de investigatii...
50€ Wirex (in WXT cu 40 Euro depozit), 25$ CryptoCom (350€ depozit in CRO/6 luni), 25$ Abra (15$ depozit in cripto/30 zile)
50$ Celsius (in BTC cu 400$ depozit/30 zile), 30$ Matrixport (14-27 februarie 2022) https://invitation.codes/@BankingFree
Aha ok am sa testez pe un receptor si antena digi sunt tare dar tare curios.![]()
Imi aduc aminte ca cel mai afectat a fost transponderul cu canale proprii Boom... puteti incerca - e foarte usor daca aveti un banal detector prin casa/masina
Daca incerci pe alt operator DTH, cauta sa verifici pe frecventele sub 11500Mhz cel putin... foarte posibil ca in banda de sus sa nu mai aiba efect bruiajul
Baieti, voi confundati 2 chestii diferite. Antiradar si detector de radar. Sunt doua chesti total diferite. Antiradarul bruiaza, sunt de acord insa detectorul de radar nu, altfel cei care stau pe bulevarde si trec o gramada de masini nu ar vedea multe programe si sar vaita pe rupte pe forumuri, nu vi se pare ca ati incurcat aceste 2 lucruri.
SDW, nu am chef sa fac teste findca am dreptate, chiar am pus detectorul meu de radar si langa si in dreapta si in stanga si antena merge bine mersi pe toate frecventele pe astra.
Aici incheiem subiectul cu offtopicul si ne intoarcem la probleme ce se tin de topicul respectiv, adica de boom.
Daca soriti sa scrieti despre radare si altele deschideti topic in sectia corespunzatoare.
Pe urmare cine mai sfcrie aici ceva care nu se refere la topic ii va fi sters postul.
Am eu o intrebare referitor la boom. Stie cineva daca in viitor boom ar putea merge si in sharing?
Mai intai probeaza si apoi iti dai singur dreptate.
Uite asta face ravagii: http://www.google.com/products/catal...wAg#ps-sellers
Eu vorbesc din propria experienta mai exact practica... am spus cat se poate de clar ca am un detector si nu un antiradar
Probati pe un receptor Boom si apoi mai vorbim... o sa testez in curte inclusiv pe alte receptoare si eventual o sa filmez poate asa o sa inteleaga si cei care neaga acest lucru
Va dati seama ca eu rad cand citesc cele de mai sus deoarece am testat practic si am vazut exact cum se comporta...
da si mie imi vine sa ma rad unde sa ajuns cu topicu asta dar na asta e santem romani si ne caracterizeaza
a si apropo va contrazice ti singuri,pai ama nu mai vede nici un program dar nici unu(sau eu am impresia ca se face flame intentionat s au pur si simplu lipsa de profesionalism)
voi spune ti ca bruiaza de la 11 000 in jos,pai si cu restu cum ramane de nu intra
lasati le dracu si de detectoare si de boom si daca aveti o rezolvare e bine daca nu iara e bine
sa ajuns cu topicu asta de parca au invadat ozn urile romania
Si o traducere de pe wikipedia: Detectoarele radar sunt construite in jurul unui receptor Superheterodyne, care au un oscilator local, care radiază uşor
Antenele satelit sunt suficient de performante pentru a capta acele mici radiatii emise de oscilatoare... e vorba de cativa metri, normal
Sorin este o problema care o intalnesti cu siguranta la receptoarele de la boom ( deci ontopic totul despre buruiaj ) de la anumite surse de unde pe banda de frecvente apropiata cu cea de la boom , deci eu consider ca nu e chiar offtopic desi la prima vedere asa pare .
E foarte Posibil pe alte receptoare sa nu se manifeste asa
La aceste receptoare , coship sau kaon este un soft destul de ciudat care scrie direct lipsa semnal daca semnal calitativ nu e corespunzator , adica atunci cand BER-ul e mare , am fost in situatia cand semnal am prins full dar imagine deloc pentru ca era umbrita antena prindea doar cu jumatate din suprafata antenei , asa era pozitia blocului unde am incercat sa pun antena , era un tip care s-a mutat si vroia sa isi puna antena la mansarda dar acoperisul mansardei l-a impiedicat sa mai aiba imagine , probabil a reziliat contractul ca nu era nimic de facut decat sa vorbeasca cu un vecin pe pe partea opusa a blocului sa puna antena la el . ( dar era nou in bloc deci....si oricum o vorba zice ca lucru impreunat pute a rahat )
Last edited by horatyu; 09-02-10 at 15:46.
"SGU Stargate Universe"