Results 1 to 15 of 114

Thread: Boom imi scoate peri albi!!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Moderator sorin8m's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Baieti, voi confundati 2 chestii diferite. Antiradar si detector de radar. Sunt doua chesti total diferite. Antiradarul bruiaza, sunt de acord insa detectorul de radar nu, altfel cei care stau pe bulevarde si trec o gramada de masini nu ar vedea multe programe si sar vaita pe rupte pe forumuri, nu vi se pare ca ati incurcat aceste 2 lucruri.
    SDW, nu am chef sa fac teste findca am dreptate, chiar am pus detectorul meu de radar si langa si in dreapta si in stanga si antena merge bine mersi pe toate frecventele pe astra.

Aici incheiem subiectul cu offtopicul si ne intoarcem la probleme ce se tin de topicul respectiv, adica de boom.
    Daca soriti sa scrieti despre radare si altele deschideti topic in sectia corespunzatoare.

Pe urmare cine mai sfcrie aici ceva care nu se refere la topic ii va fi sters postul.

Am eu o intrebare referitor la boom. Stie cineva daca in viitor boom ar putea merge si in sharing?

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Mai intai probeaza si apoi iti dai singur dreptate.
    Uite asta face ravagii: http://www.google.com/products/catal...wAg#ps-sellers

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Quote Originally Posted by sorin8m View Post
    Baieti, voi confundati 2 chestii diferite. Antiradar si detector de radar. Sunt doua chesti total diferite. Antiradarul bruiaza, sunt de acord insa detectorul de radar nu, altfel cei care stau pe bulevarde si trec o gramada de masini nu ar vedea multe programe si sar vaita pe rupte pe forumuri, nu vi se pare ca ati incurcat aceste 2 lucruri.
    SDW, nu am chef sa fac teste findca am dreptate, chiar am pus detectorul meu de radar si langa si in dreapta si in stanga si antena merge bine mersi pe toate frecventele pe astra.

Aici incheiem subiectul cu offtopicul si ne intoarcem la probleme ce se tin de topicul respectiv, adica de boom.
    Daca soriti sa scrieti despre radare si altele deschideti topic in sectia corespunzatoare.

Pe urmare cine mai sfcrie aici ceva care nu se refere la topic ii va fi sters postul.

Am eu o intrebare referitor la boom. Stie cineva daca in viitor boom ar putea merge si in sharing?
    Sorin este o problema care o intalnesti cu siguranta la receptoarele de la boom ( deci ontopic totul despre buruiaj ) de la anumite surse de unde pe banda de frecvente apropiata cu cea de la boom , deci eu consider ca nu e chiar offtopic desi la prima vedere asa pare .
    E foarte Posibil pe alte receptoare sa nu se manifeste asa
    La aceste receptoare , coship sau kaon este un soft destul de ciudat care scrie direct lipsa semnal daca semnal calitativ nu e corespunzator , adica atunci cand BER-ul e mare , am fost in situatia cand semnal am prins full dar imagine deloc pentru ca era umbrita antena prindea doar cu jumatate din suprafata antenei , asa era pozitia blocului unde am incercat sa pun antena , era un tip care s-a mutat si vroia sa isi puna antena la mansarda dar acoperisul mansardei l-a impiedicat sa mai aiba imagine , probabil a reziliat contractul ca nu era nimic de facut decat sa vorbeasca cu un vecin pe pe partea opusa a blocului sa puna antena la el . ( dar era nou in bloc deci....si oricum o vorba zice ca lucru impreunat pute a rahat )
    Last edited by horatyu; 09-02-10 at 15:46.
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

[QUOTE=horatyu;116040]
    E foarte Posibil pe alte receptoare sa nu se manifeste asa

Crede-ma ca se manifesta la toate receptoarele inclusiv power-vu. Nu receptorul e cel bruiat.

Standard RSP member ama's Avatar
    Mentioned
    6 Post(s)

Angry

Am revenit pentru a va spune ca am incercat sa urmez toate indicatiile pe care ati avut cu totii bunavointa ca sa mi le dati.
    Sunt eu femeie si ignoranta-n domeniu,dar nu sunt chiar paralela.
    Revenind,am luat tot echipamentul si l-am mutat la alte doua adrese,una in oras si alta la tara,din pacate nu am rezolvat nimic,"orarul" persista.Am schimbat si LNB-ul(iar),antena-i de 110cm,cablul cu dubla protectie.Pe amandoua receivere sunt aceleasi manifestari.Spun iar ca nu am facut singura eu asta ci un maistor--- este angajatul unei firme similare Boom).Boom nu are nici un raspuns pentru ca acum nu mai am receiver in tara si nici un om al lor nu poate sa verifice ehipamentul(am renuntat la a mai dialoga cu ei).
    Aici,in Austria,sunt interzise detectoarele !
    Da,sunt alte doua pozitii ale bratului antenei in care am putut detecta alti doi operatori insa fara a avea vreo imagine sau sonor.Vorbeam despre prinderea clara a programelor franceze doar pe timp foarte urat(cu antena corect pozitionata pe Boom).Singurul lucru bun este ca acum am totusi posturi tv romanesti ori titrate-n romana pe care le vad 24 de ore(acele cateva zile-n care nu vedeam nimic au trecut asa cum au aparut).
    Acum(mai bine spus din noiembrie 2009)vad doar noaptea(sau odata cu inserarea pana dimineata) National tv,Antena2,TVR3,OTV,Monney Channel,Taraf tv,History Channel,TV5.Ceea ce mi se pare "ciudat" este ca pana-n momentul in care toate programele le vedeam numai noaptea(inceputul lunii februarie 2010) postul Prima era in grupul celor cu "orar" in locul National tv pe care-l prindeam 24 e ore,acum vad Prima toata ziua oglinda si nu vad decat noaptea National tv.
    Inchei multumindu-va pentru rabdarea si timpul acordate!!

Old Member mondo's Avatar
    Mentioned
    43 Post(s)

...si sotul ce zice?...cred ca-i vine sa arunce cu pisica aia neagra pe geam!!!

Mentioned
    6 Post(s)

Quote Originally Posted by mondo View Post
    ...si sotul ce zice?...cred ca-i vine sa arunce cu pisica aia neagra pe geam!!!
    sotul... nu exista!De aceea m-am "specializat" eu.Toate pana la...pisica,e tare dezamagita ca nu vede la tv. ----desigur consider comentariul o gluma!

Old Member mondo's Avatar
    Mentioned
    43 Post(s)

Da,normal ca era gluma ca sa mai treaca supararea!!!Si acum pe bune,schimbati totusi providerul si nu veti mai avea probleme.

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by ama View Post
    Toate pana la...pisica,e tare dezamagita ca nu vede la tv.
    de ar fi sa ma i au dupa limba romana.........
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Mentioned
    67 Post(s)

Am revenit pentru a va spune ca am incercat sa urmez toate indicatiile pe care ati avut cu totii bunavointa ca sa mi le dati.
    Sunt eu femeie si ignoranta-n domeniu,dar nu sunt chiar paralela.
    Revenind,am luat tot echipamentul si l-am mutat la alte doua adrese,una in oras si alta la tara,din pacate nu am rezolvat nimic,"orarul" persista.Am schimbat si LNB-ul(iar),antena-i de 110cm,cablul cu dubla protectie.Pe amandoua receivere sunt aceleasi manifestari.Spun iar ca nu am facut singura eu asta ci un maistor--- este angajatul unei firme similare Boom).Boom nu are nici un raspuns pentru ca acum nu mai am receiver in tara si nici un om al lor nu poate sa verifice ehipamentul(am renuntat la a mai dialoga cu ei).
    Aici,in Austria,sunt interzise detectoarele !
    Da,sunt alte doua pozitii ale bratului antenei in care am putut detecta alti doi operatori insa fara a avea vreo imagine sau sonor.Vorbeam despre prinderea clara a programelor franceze doar pe timp foarte urat(cu antena corect pozitionata pe Boom).Singurul lucru bun este ca acum am totusi posturi tv romanesti ori titrate-n romana pe care le vad 24 de ore(acele cateva zile-n care nu vedeam nimic au trecut asa cum au aparut).
    Acum(mai bine spus din noiembrie 2009)vad doar noaptea(sau odata cu inserarea pana dimineata) National tv,Antena2,TVR3,OTV,Monney Channel,Taraf tv,History Channel,TV5.Ceea ce mi se pare "ciudat" este ca pana-n momentul in care toate programele le vedeam numai noaptea(inceputul lunii februarie 2010) postul Prima era in grupul celor cu "orar" in locul National tv pe care-l prindeam 24 e ore,acum vad Prima toata ziua oglinda si nu vad decat noaptea National tv.
    Inchei multumindu-va pentru rabdarea si timpul acordate!!

da un adevarat mister
    dar totusi poti incerca cu alt cablu , alte mufe , alt LNB

se poate totusi ca in localitatea respectiva sa fie unde perturbatoare de la ceva , pentru ca nu are nici o logica ca in timpul noptii sa fie semnal
    si pe ziua nu

Calitatea nu oscileaza decat atunci cand este umbrita antena de ceva aflat in fata ei , sau atunci cand LNB-ul nu e reglat bine sau cand exista unde perturbatoare , deci daca luam in calcul ca acel instalator de antene spune ca a reglat bine si mergem pe mana lui , nu ramane in picioare decat faptul ca exista ceva in eter care impiedica o receptie de calitate.

Eu iti recomand sa rotesti incet LNB-ul intr-o parte sau alta si sa vezi cum se comporta calitatea semnalului , se poate ca antena sa fie cu o eroare de fabricatie sau in timp sa se fie defocalizat de la transport si atunci apar astfel de manifestari
    "SGU Stargate Universe"

Mentioned
    6 Post(s)

Exclamation

Multumesc!!
    Am schimbat si nu o singura data antena(cu una mai mare chiar de 110cm),LNB-ul,cablul(are dubla protectie),locatia(chiar in afara orasului,la tara),am rotit si LNB-ul,am facut update,am pus receiverele in serie(cu obtiunea multiwieu),in paralel(cu LNB cu doua iesiri),cate unul singur,sincer am facut tot ceea ce mi-a fost sugerat.
    Pentru ca pe celalalt forum mi s-au cerut cifre le dau si aici:
    Puterea semnalului este acum atat ziua cat si noaptea 237 ,cu doua liniute sub maxim posibil.
    Calitatea semnalului este in jur de 100,dar nu scade niciodata sub 80.
    Aceleasi valori sunt la ambele receivere(le-am pus si in serie si in parale si numai cate unul) si pentru AMOS-2TX24H si pentru AMOS-2TX24L78.Si in starea de functionare si in starea de nefunctionare a acelor programe(National,OTV,MonneyChannel,Antena2,TVR3,Taraf,TV5).
    Singurul lucru schimbat pe care l-am observat este ca ziua(cand nu se vad acele programe)apare la DIAGNOSTICE,la STARE DE ACORDARE:"Dmod nu este blocat" iar pe timpul noptii(cand se vad posturile respective)apare:"blocat".
    Mai este o schimbare si anume ca din noiembrie 2009 pana la inceputul acestei luni(cand cateva zile nu am vazut ziua nici un program ci doar noaptea)in grupul posturilor tv cu "orar" era Prima tv(National tv se vedea bine tot timpul) iar acum,de vreo cateva zile,Prima se vede 24 de ore in schimb National tv a intrat in gasca celor de noapte.

Mentioned
    67 Post(s)

Multumesc!!
    Am schimbat si nu o singura data antena(cu una mai mare chiar de 110cm),LNB-ul,cablul(are dubla protectie),locatia(chiar in afara orasului,la tara),am rotit si LNB-ul,am facut update,am pus receiverele in serie(cu obtiunea multiwieu),in paralel(cu LNB cu doua iesiri),cate unul singur,sincer am facut tot ceea ce mi-a fost sugerat.
    Pentru ca pe celalalt forum mi s-au cerut cifre le dau si aici:
    Puterea semnalului este acum atat ziua cat si noaptea 237 ,cu doua liniute sub maxim posibil.
    Calitatea semnalului este in jur de 100,dar nu scade niciodata sub 80.
    Aceleasi valori sunt la ambele receivere(le-am pus si in serie si in parale si numai cate unul) si pentru AMOS-2TX24H si pentru AMOS-2TX24L78.Si in starea de functionare si in starea de nefunctionare a acelor programe(National,OTV,MonneyChannel,Antena2,TVR3,Taraf,TV5).
    Singurul lucru schimbat pe care l-am observat este ca ziua(cand nu se vad acele programe)apare la DIAGNOSTICE,la STARE DE ACORDARE:"Dmod nu este blocat" iar pe timpul noptii(cand se vad posturile respective)apare:"blocat".
    Mai este o schimbare si anume ca din noiembrie 2009 pana la inceputul acestei luni(cand cateva zile nu am vazut ziua nici un program ci doar noaptea)in grupul posturilor tv cu "orar" era Prima tv(National tv se vedea bine tot timpul) iar acum,de vreo cateva zile,Prima se vede 24 de ore in schimb National tv a intrat in gasca celor de noapte.

eu zic ca singura problema ramane sa schimbi instalatorul

pana la urma devi tu un instalator autorizat , ca afli aici toate chichitele

sunt multi instalatori prin Austria care nu sunt foarte "exacti" pentru ca programele lor nemtesti le prind foarte usor cu o antene si de 60 cm acolo

Daca esti in Viena sau aproape de Viena iti pot recomanda un prieten care poate sa te ajute , pentru ca se ocupa cu asa ceva .
    "SGU Stargate Universe"