Originally Posted by
ama
Multumesc!!
Am schimbat si nu o singura data antena(cu una mai mare chiar de 110cm),LNB-ul,cablul(are dubla protectie),locatia(chiar in afara orasului,la tara),am rotit si LNB-ul,am facut update,am pus receiverele in serie(cu obtiunea multiwieu),in paralel(cu LNB cu doua iesiri),cate unul singur,sincer am facut tot ceea ce mi-a fost sugerat.
Pentru ca pe celalalt forum mi s-au cerut cifre le dau si aici:
Puterea semnalului este acum atat ziua cat si noaptea 237 ,cu doua liniute sub maxim posibil.
Calitatea semnalului este in jur de 100,dar nu scade niciodata sub 80.
Aceleasi valori sunt la ambele receivere(le-am pus si in serie si in parale si numai cate unul) si pentru AMOS-2TX24H si pentru AMOS-2TX24L78.Si in starea de functionare si in starea de nefunctionare a acelor programe(National,OTV,MonneyChannel,Antena2,TVR3,Taraf,TV5).
Singurul lucru schimbat pe care l-am observat este ca ziua(cand nu se vad acele programe)apare la DIAGNOSTICE,la STARE DE ACORDARE:"Dmod nu este blocat" iar pe timpul noptii(cand se vad posturile respective)apare:"blocat".
Mai este o schimbare si anume ca din noiembrie 2009 pana la inceputul acestei luni(cand cateva zile nu am vazut ziua nici un program ci doar noaptea)in grupul posturilor tv cu "orar" era Prima tv(National tv se vedea bine tot timpul) iar acum,de vreo cateva zile,Prima se vede 24 de ore in schimb National tv a intrat in gasca celor de noapte.