Incearca asta Gemini 4.70, e ultima versiune de soft pentru Dream 500S...
Dislikes: 0
Vreau sa-mi cumpar un DM500 pt. dormitor si as dori cateva sugestii despre ce imagine sa folosesc. Ma intereseaza ceva cat mai stabil, "wife-friendly" si sa poata face sharing cu cccam (in principiu va fi doar client, cel putin la inceput). Daca se poate si cu timp de bootare cat mai mic, cu atat mai bine.
Multumesc anticipat.
Incearca asta Gemini 4.70, e ultima versiune de soft pentru Dream 500S...
Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!
Nabilosat Darkstar ll
Eu sunt pentru nabilo...foarte stabil comuta f repede si f detaliat ...in share
la imaginile gemini vezi sa ai MAC-ul de forma 0934... ca altfel poti sa te trezesti cu receptorul mort
Adios Amigos.....un mesaj care daca apare nu e bine
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
darkstar 2 iti recomand si eu,nu din experienta ci din cele citite,pus imaginea de 2 ore,eu fiind fan gp dar ma freaca deja ca e cam mofturos,se incurca in stiinte daca l iei un pic mai repede,mofturos la h h insa aici nu stiu exact daca e de la gp sau oboseste sursa ramane de vazut cu noua imagine![]()
gemini sau nemesis ( testate pe citiva atehnici si .... rezista )
Respecte!
Eu spun ca poti sa instalezi orice imagine doresti insa sa fie pentru DM500 si sa fii atent sa ai MAC care incepe cu 00:09:34:xx:xx:xx iar daca MAC nu incepe asa atunci sa instalezi o imagine fara time bomb sau patch-uita.
Gasesti,doar sa cauti.
Tu decizi care-ti place,care e mai placuta,care e mai stabila si care sa misca mai bine.
P.S.-Acuma fiind vorba ca v-a fi pus in dormitor,receiver-ul,eu iti recomand sa pui o imagine cu o blonda sau o bruneta beton.......optiunea iti apartine....
Glumeam....
Bafta!
Respect!
Pana la urma mi-am luat un DM500 original second-hand, a venit cu Gemini 4.50. Parea OK (mers pe chei numai momentan) si speram sa nu trebuiasca sa-mi bat capul cu un upgrade, dar vad ca nu stie subtitrari DVB pe HBO Comedy si AXN.
Dintre Gemini 4.70 si Nabilo Darkstar II, care se descurca mai bine la subtitrari DVB - in particular pe canalele Digi gen AXN si HBO Comedy? Canalele astea stiu ca au dat intotdeauna probleme la subtitrari, pe Kathrein/RSP nici acum nu am intotdeauna subtitrari la AXN.
Eu folosesc PLI jade, asta dupa ce am testat apropae toate imaginile, f stabil, meniuri intuitive, fara nici un crash
Never settle for less than perfection. Never!
Multumesc, dar intrebarea era despre cum se descurca cu subtitrari DVB, in special pe Digi (AXN, HBO Comedy).
O sa incerc Nabilo si GP 4.7. Dar care este adevaratul Nabilo Darkstar II? Vad aici pe forum:
- Nov. 2008: Nabilosat Darkstar II E1: http://sateliti.info/showthread.php?t=5553
- Aug. 2009: Nabilosat BlueStar II Mod Borsalino: http://sateliti.info/showthread.php?t=11784