Results 1 to 1 of 1

Thread: Eutelsat w7 spot Russia activ si e de bine!

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Talking Eutelsat w7 spot Russia activ si e de bine!

Conform flysat primul tp activ de W7 spot Russia este activ.

Datele de receptie:

11.785 GHz, pol R, SR 27500, FEC 3 / 4

De retinut:
    R=H

L=V

Un singur canal de teviziune codat se receptioneaza de acolo
    KHL TV care da hockei parte a pachetului NTV+

Eu sunt foarte multumit de W7 Russian , recunosc am testat a2a zi de la aparitia infoului pe flysat si am reusit sa scanez si sa memorez in receptor KAON 570 KHL Tv folosind lnb normal ,lucru care spune multe despre cat de mult au imbunatatit rusii !!Testele le-am reluat asta seara pt userii interesati de receptia acestui spot cum ar fi dic_star si altii.

Antena folosita a fost cea de 125 cm offset cu care testez in Ku.De retinut ca locatia e Maramures !

Am constatat si o diferenta de localizare !De ex 12303 L de pe spot W4 Russia(despre care tot vorbesc caci acolo se afla canalele de calitate Bridge Tv, 7Tv) are un semnal mai scazut cu 11-12 pct procentuale decat KHL Tv de pe spot W7 Russia dar a trebuit sa misc motorul mai la est sa intre KHL deci evident e alt spot...

Alt lucru ce am constatat ca 12322 R intra si el fara a misca antena deci e deja trecut pe W7 (am pozat NTV+ Infocanal, sacadat doar e 53-55% calitate si ar fi nevoie de 59% pt FEC de 3/4 sa intre clar dar la limita) inainte nu a intrat doar cu lnb pt polaritati circulare( si mult mai slab ca si 12303L) retin bine deaorece am avut antena fixa pe 36E pt Bridge Tv si 7Tv.
    Deci asa:

12303 L

11.785 R

12322 R

Kabel Kiosk nu e pus pe polaritate circulara ci lineara dar intra cu 8-10 pct procentuale mai slab, pt receptia acestuia e nevoie deja de o antena de 150cm in N Romaniei!

Cum inca nu au aparut canale tv FTA pe acest spot W7 Russia eu nu mai il monitorizez.Rog si pe alti useri mai ales din sudul tarii sa verifice si sa posteze daca constata imbunatatiri de semnal pe tp de mai sus

Last edited by doktorofsat; 04-02-10 at 22:30.