UFO pe naiba, tocmai ma intorceam de la piata si nu puteam ateriza...ocupase altu parcarea![]()
Dislikes: 0
Foarte interesant, dar cred ca este o editare video destul de buna.
Last edited by daradici; 29-02-12 at 10:42.
UFO pe naiba, tocmai ma intorceam de la piata si nu puteam ateriza...ocupase altu parcarea![]()
Azbox HD with OpenSPA 3.0 powered by OSCam
UE46F8000 powered by SamyGO_OSCam
Mogulule ... asa sunteti voi astia cu banul pe voi , va duceti la piata cu tirul![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
ce extraterestrivoi nu vedeti ca au becuri semnalizatoare? e clar sa sunt aparate de zbor ale armatei si faceau baietii teste
nu cred ca pe alte planete aparatele lor de zbor corespund conventilor de zbor cu semnalizare ale aparatelor de pe pamant
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Care becuri ? sunt neoane ... si nu este un test al armatei ci un transport al PDL cu trotinete pentru alegerile locale .
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
daca mai gasiti un ufo de asta si nu va trebuie il vreau eu...chiar si un extraterestru mai mic...
Aia e o p.u.l.a roz cu luminite...
Bine MO![]()
Pe avion sau ce o fi, se vede ca apartine armatei mericane. Uitativati mai bine ce e desenat pe nava.
Mie mi se pare interesant, ca trenul din care se filmeaza, se opreste exact in locul unde se opreste si obiectul zburator, (dar asta e un lucru normal, doar n-o sa opreasca OZN-ul in afara statiei !) pentru ca sa poata fi filmat obiectul, frumos cum coboara printre hale, sau ce o fi pe acolo...
E un trucaj destul de reusit.
UFO, armata americana, Base, de cate ori sa ma repet?tocmai ma intorceam de la piata ....
aha, si cu ce vroiai sa plec sa cumpar o legatura de patrunjel pe zapada asta?
stii cat am investit in leduri si tu le faci... neoane?
rusinica
la țanc, tocmai am postat pe okazii, ne intelegem noi mai am 3 modele![]()
Azbox HD with OpenSPA 3.0 powered by OSCam
UE46F8000 powered by SamyGO_OSCam
Pedeleilor ce sunteti voi pe persoana fizica ... postati la deruta sa distrageti atentia de la capitanul navei
![]()
adica insunuezi cum ca, EL ar vrea s-o ia pe EA si pe sus* ?
Dansa o ia pe unde are chef capitanul daca interesul national o cere ... coana leana este patrioata ce basca ei![]()