0

Dislikes:
0
-
Old Member
Doamneeee!
Auzi la asta "Receptor HD NAGRA3 cu 200 programe+3HD Gratis !"
Care sunt bre programele alea 200+3HD ca vreau sa cumpar si eu.
La 500 ron mi se pare chilipir!!!
Haaahaaahhaaa!!!
-
-
Membru de onoare
"200 programe+3HD "
Pai 200 de la gigi (cat mai merge) si 3 HD cat or mai fi la liber.Dar Cabo daca e spart nu deschide si HD?Pai hai sa numaram http://www.lyngsat.com/packages/cabo.html .Nu mai vorbesc de Premiere ca nu inteleg ce e aia "sharing intern".Mda,nici sa minta nu stie,dar oamenii neinformati iau teapa ca nu stiu saracii.
Pacat ca aia de la okazii permit asemenea pacalici pe acolo.Normal cei care au luat teapa ar trebui sa-l reclame la aia.La fel si pe ceilalti.
cipry vezi ca citeste si pe aici,probabil nu mai raspunde.
-
-
-
Standard RSP member
Si cati o sa mai puna botul in continuare...
De acum o sa le vanda probabil cu linii incluse, si tot nu dispar bisnitarii.
-
Membru de onoare
-
Membru de onoare
Mi-am propus un nou proiect,odata cu trecerea la nagra 3 vreau sa "modific electronic" receptorul de aici http://sateliti.info/showthread.php?t=17019 .Schema lui originala nu mai stiu pe unde e,sa vad daca o gasesc,dar daca aveti idei sunt binevenite.Eventual sa fie pregatit si pentru nagra 4,5,6.... si sa mearga si "sharing intern" la Sky Germany sau chiar Italy.Cabo cred ca deja merge pe el,doar ca nu am antena pe 30W (ca toti fraierii de fapt).Cand va fi gata il voi scoate la licitatie pe okazii.
-
RSP - Team
pai daca tot te apuci cateva sfaturi... in primul rand trebuie schimbat tunerul sa mearga si hd...cauta un selector rotiv de la opera h2 si il "modifici mecanic" ...intinzi bobinele ca sa urce in frecventa... dupa instalezi klite codec pack sa ai si codecuri. de partea cu "modificari electronice" trebuie sa iei legatura cu cei de pe ocazii ca nu ne pricem noi. pune si niste leduri pe acolo sa ai si iesire optica.de emu nu-ti face probleme ca la tehnologia care o are decodeaza de la sine , AI!.
prin 87 am vazut in Tehnium schema unui receptor de sat home made, aia chiar erau pasionati! piesele se gaseau foarte greu ca sa nu mai zic de aparatura pentru regaje.si totusi unii au facut.
Last edited by dan2000; 14-02-10 at 14:57.
-