Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 25

Thread: Vreau modificari la receptor

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Super Member
    Mentioned
    0 Post(s)

garantie "pe hartie"

Membru de onoare Einstein's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Daca urmariti calificativele veti intelege ce hram poarta!

http://www.okazii.ro/comunitati/okaz...ox.html?type=3

Puteti incerca si un search cu google: niqrox

dishwasher val's Avatar
    Mentioned
    36 Post(s)

Asta e tare, urari de "bine" de la goznerg (concurenta, de...): "Asta o primesti pe langa suspendarea de 7zile de la ocazii.Pt ca esti un tzepar

Raspuns: Ai furat licitatiile mele si acum vinzi tu cu 0.5 ron mai ieftin ) Atentie la EL "
    UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Acum si voi,nu ati vrut sa-i lasati sa se bate in clone pe la shop.Aia pe ocazii nu te lasa sa te certi,trebuia sa-i lasam noi aici.Ce rai sunteti si voi,era vorba de libertate parca,sa stea moderatorii toata ziua sa aplaneze certurile intre clonele bisnitarilor ca doar fac si ei un ban cinstit prostind fraierii.Dar voi nu si nu,ca nu va place circul ca la altii,sa va aduca click-uri.
    Oricum sunteti offtopic la offtopic,nu a venit nici unul sa ne spune de unde cumparam Dreamcrypt Cam ala si cum il pun in conserva.Tin minte ca acum 2 ani imi explica mie ala ca sunt niste cam-uri aduse din Germania cu 25-30 de euro bucata si face el modificarile in receptor.Ca ala e pentru ca sa isi faca update singur de pe satelit si o sa mearga si cand o sa fie numai nagra 3 la digi.Mai zicea ca ce scriu aia pe forumuri habar nu au,nu stiu ei despre cam-ul asta,adus din Germania (ca sa va intre bine in cap).Bineinteles ca nu exista asa ceva,iar banii nu stiu unde ii primeste el ca nu isi da adresa direct,foloseste o casuta postala(?),nu mai tin minte exact.Daca isi dadea adresa era o treaba ca si asa il cautau vre-o doi insi care au luat legatura cu mine pe messenger si vroiau sa ne adunam sa-l "rezolvam" pe tepar.Eu le-am zis ca nu am treaba,nu am luat nimic de la el si nici nu ma ocup de dinastea,dar le urez succes bisnitarilor cand vor cadea cheile,poate nu au acoperit toate urmele si garantat se vor aduna multi nemultumiti.Inclusiv cei care le dau si linii de share si va incepe sa mearga cu intreruperi.
    :

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Ok,hai cu modificarile alea ca nu imi merg digifilmurile.Daca nu sa imi recomandati pe unul care are de vanzare receptoare dinalea modificate electronic.

Am gasit,e spart nagra 3 cica http://www.okazii.ro/catalog/3791145...D-Gratis-.html .Merge si digifilm pe el.Uraaaa.
    :

RSP - Team dan2000's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

asta ori e cel mai tare maimutoi de pe net ori e seful tzeparilor! auzi ce debiteaza "configurat nagra3"...

L.E. @zmeura cumpara si pentru mine 10-15 ca vin maine sa le iau!

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Hai mo ca tu nu stii.Ia uite aici raspuns ca sa nu mai intrebati aiurea si voi:
    niqrox a scris la 12.02.2010 18:38:
    digifil 1/2 stii bine sunt momentan nedecripate/tv cabo da si premiere sharing intern..de informat stiu ca esti din discutiile practicate pe forumuri..Nagra 3 cards hacked confirmed ! Respect !
    Deci in anunt scrie ca merge digifilm dar vai.Totusi auzi ca merge Cabo cu clei si Premiere pe "sharing intern".Beton frate,pe forumul asta e numai fraieri care nu stie nimic.

Ca sa nu mai scriu pe okazii: astept cleile de Cabo pe PM si vreau si eu "sharing intern" la Premiere.Cine stie sa ma contacteze.Adica mai bine nu.
    :

Old Member mondo's Avatar
    Mentioned
    43 Post(s)

Doamneeee!
    Auzi la asta "Receptor HD NAGRA3 cu 200 programe+3HD Gratis !"
    Care sunt bre programele alea 200+3HD ca vreau sa cumpar si eu.
    La 500 ron mi se pare chilipir!!!

Haaahaaahhaaa!!!