Salutare!
Poate cineva sa mi explice cum merge Mbox configurat pe Dm800?
Momentan am mbox_newcs pe Dm500 si daca copiez numai setarile pe Dm800 nu vrea sa mearga...
mersi anticipat
Salutare!
Poate cineva sa mi explice cum merge Mbox configurat pe Dm800?
Momentan am mbox_newcs pe Dm500 si daca copiez numai setarile pe Dm800 nu vrea sa mearga...
mersi anticipat
Salut.
Ai dat jos din panelul de la DM800 mbox emu si mbox.cfg + newcs emu si newcs.cfg ? Daca renunti la Dm500 poti baga in DM800 aceleasi IP-uri si port deschise pt DM500, daca nu, trebuie sa pui in setari IP-ul de la DM800 si sa deschizi alt port in router.
Sper ca m-am exprimat coerent.
da am dat jos am copiat cele necesare de pe DM500 dar undeva este o buba ca nu merge...am incercat o gramada de Mbox.cfg dupa descrieri de pe net..zice ca este online..dar nu deschide nimic..in debug.txt scrie ca e online..dar nu cere si nu primeste nimic..
mersi de raspuns...
Ce imi vine acum in minte ar fi doar linia P din mbox.cfg,in rest ar trebui sa mearga fara probleme.
P: { /tmp/pmt.tmp }
// P option -> PMT location (Dont used with linux and windows)
// you must be tuned to channel so image can generate this file
// { /tmp/pmt.tmp } for receivers and images that create this file <- use this if you can
// { /tmp/pmtX.tmp } X-> number -> pmt1.tmp ......
// { 1/tmp/camd.socket } for enigma 1
// { 2/tmp/camd.socket } for enigma 2
:
Mersi de raspuns...am incercat si varianta cu linia P modificata pe enigma 2 dar deocamdata nimic..am gemini 4,50 E2 pe box..
Salut,
daca mboxul ruleaza si nu trimite nici o cerere si nici nu primeste s-ar putea sa ai toti peersii offline, verifica sa vezi daca ai vre-un peer online si daca ai card la canalul respectiv.
DM800 + DM3800 + Inverto + ceva offset alb + CCCam
nu asta e baiu...pun inapoi pe dm500 si merge totu bine..dar mersi
salutare!
pana la urma a fost linia P:...mersi pentru ajutor