-
Member
Visitor
Tevii s660
Salut
In urma „studiilor” efectuate pe diverse forumuri, am decis ca a sosit momentul sa-mi dotez si eu calculatorul cu un Tevii s660, conform sfaturilor, acest mic gadget a fost la rindul lui „dotat” cu softul DVBviewer cu licenta. Compul este bunicel, dual core 8400, placa video 8800 GT, 2 G RAM, ruleaza Win7, ma gindesc ca este suficient. Toate bune si frumoase, reglarea offsetului fara probleme, instalarea softurilor la fel(momentan sunt pe Sirius 4, semnal 72 %, offset micut deocamdata, urmeaza upgrade). Problema mare e in alegerea pluginurilor, nu sunt eu norocos de fel, am incercat diverse variante, nimic, doar FTA-uri vad si Paprika tv
, care apare encrypted, dar cred ca e gluma. Sper sa gaseasc pe cineva sa ma „lumineze” putin, sa-mi dea niste curent la beculet, ca am deja capul cu 2 nr mai mare de la atita „studiu” pe forumuri, de-mi schimb caciulile la iarna. Aaa, totodata sa gasim si o solutie sa curga berea, ca nici iarba nu creste gratis. Sunt timisorean. Upgrade-ul la offset o sa fie ori un Triax de 110, ori un Opticum 125 TRX, inca nu sunt decis. Loc de amplasare este berechet, 360.o, stau la casa.
Va multumesc anticipat.