Se pare ca lucrurile se misca ... insfarsit !!!
SIF Extreme edition RC1 are un server de download ... atit pentru partea de sistem ( skins,
update,settings,picons,... ) , addon-uri oficiale ( pluginuri ) dar si un server, mai interesant
dealtfel , addon-uri neoficiale ( camuri, cardservere ) ! Daca serverul oficial exista ca referinta
dar nu era inca functional la aparitia imaginii, serverul neoficial este o noutate recenta.
Pentru a putea face apel la serverul neoficial este nevoie sa editati un fisier de configurare situat la :
/var/etc/ipkg/official-feed.conf ... si sa-i adaugati linia :
src/gz extra http://jjikkm.webege.com
Dupa modificarea fisierului official-feed.conf dati un restart GUI si puteti intra in panelul
SIF ( Blue Button ) ! ... aici gasiti in afara de referinte directe la Media Player sau DVD Player
functii de control si informare relative la emulatoare dar si posibilitatea de a instala addon
-uri ...atit cele de pe serverul oficial cat si cele de pe serverul neoficial (emucam). Instalati
CAM-ul dorit ( eu am instalat mgcamd1.35 ) ...dupa care va legati la IPBOX cu clientul FTP si
editati fisierele de configurare ( /var/etc/emud/emu/mgcamd135 ... in cazul meu ) ...
dupa care puteti intra din nou in panelul SIF ( Blue Button) ...-> Emulator->Start( Red) MgCamd
1.35 !!! tot de aici puteti cere Stop ( Red) sau Restart( Green). Pentru a studia comportamentul
emulatorului activ intrati in pannel la Emulator info si veti obtine toate informatiile
relevante ( mai putin distanta ... unde este o anomalie ! ).
Versiunea este stabila ... in limita in care versiunea sa de baza ( 075 ) este ... si in general se
misca bine ... astept cu interes prima versiune oficiala pentru ca ceea ce vedem deja este
promitator !

Reply With Quote