ai terminat asamblarea? poze?![]()
ai terminat asamblarea? poze?![]()
La ce bun atatea cheltuieli? Ca sa bagi la rece niste conserve? Vrei sa le tii 100 de ani? Mai ales hyundai si coship. Astea 2 merita criogenizate. Hai sa fim seriosi. Cel mult ventilatoare pentru pc si dreambox in perioadele cu temperaturi peste 30 de grade . Sa nu dramatizam.
Ai o estimare de buget fata de sistemul de racire, cat costa? Pai poate costa mai mult decat conservele.
antena triax td110 pe
16 E +19 E
salut ! in lipsa timpului necesar finalizarii acestui proiect am dat nastere la unele ??? . imi cer scuze dar iata ca mi-am facut ceva timp si este pe sfarsite !
A mai ramas de inchis cutia si e ok !
Temperatura am reglat-o la 23 de grade.
http://img338.imageshack.us/g/dscf0278c.jpg/
![]()
Salutare,
Se poate interveni in discutia Dvs.?
Frigul tehnic este meseria mea,tocmai duc o munca de lamurire pe un alt topic cu acelas subiect,cred ca avem un subiect comun,din pacate putin folosit si inteles astazi de omul obisnuit.
respecte,
mouse
Salut ! Esti binevenit . Tocmai de aceea am deschis aceasta tema , pentru a aduce cate ceva nou . Eu am terminat ce vroiam sa fac si functioneaza o.k. ! Mai am de adaugat un modul de comanda electronic bazat pe 2 senzori de temperatura ( cu sarbatorile de Pasti numa el mai lipsea din buget ) :
1. -ambient
2. -anti/inghet
Momentan temp. este controlata de un termostat ambient clasic si nu prea sunt sigur pe el !
PS : e si domeniul meu de lucru .
Senzorii de telecomanda i-ai dus la TV?)