-
Nu cred ca prea multi clenti inseamna payserver...
...dupa cum spun in titlu, nu cred ca prea multi clienti, poate insemna ca este vorba de un payserver. Faptul ca cineva-si denumeste clientii clinets_1 ... clients_73, iar nu cred ca duce la payservere, e doar o modalitate de a trece clientii...
Exista servere si cu 400-500 de linii, aceia care au investit atat de mult, timp si bani pana la urma, ca-si tin un pc doar pentru server, plus munca enorma, de a aduna atatea linii....nu cred ca trebuie etichetati ca payserver.
In plus, la cum deschide o asemenea linie....excelent ! Au legaturi la internet pe care utilizatorii obisnuiti nici nu le viseaza, si ping-uri sub medie...normal ca un asemenea server deschide foarte bine.
Acestia sint oameni care-si imping pasiunea pana la extreme, pentru ca-si permit si financiar sa-si sustina pasiunile, nu cred ca trebuie etichetati sub nici o forma.
Ca au mai multe locale, poate vine de la faptul, ca fac schimburile si N contra N, si asa pun la dispozitie carduri pe care in mod normal le-ai vedea doar hop2 sau in hop1 dar cu pinguri mari, ei selectioneaza foarte atent liniile C si N, acceptand doar cele cu pinguri mici sau foarte mici ca sa ne puna la dispozitie o linie C fara cusur. Nu cred ca trebuie etichetati nicicum acesti oameni.
Sper ca nu am suparat pe nimeni, nu vreau sa sustin nici o parte, dar un numar neobisnuit de carduri, locale sau HOP1 nu inseamna poate, decat multa pasiune, si munca fara limite !
Bravo lor !!!
A se eticheta payservere doar cei care-ti cer bani ( abonament ) pe un asemenea serviciu, si dupa unele date, se pare ca ar fi vorba de o suma incepand de la 70 RON/luna. Chiar nu vi s-a intamplat niciodata ???