Practic, la drept vorbind, nu prea poţi să afli că ai facut schimb cu un payserver, in cea mai mare parte e aceeaşi linie, acelaşi mod de schimb. Doar poţi să-l prinzi dacă ai unele bănuieli, precum: numărul mare de carduri pe hop 1 (30-40); la reshare in loc de 1 este 5, 6; se poate intămpla să-l prinzi prin vreun prieten care are sharing cu bani, sa vezi daca vine de la acelaşi IP la el cu bani şi la tine cu schimb etc... Dar cred că nu face să stai la pandă, mai ales dacă linia lui iţi deschide multe de pe hop 1...
Problema nu e că ai făcut schimb cu un payserver, uneori de la ei descide mai bine, fiindcă ei au grijă mai mare să lucreze serverul lor (doar primesc bani pentru asta). Problema e ca, intr-un fel suntem traşi pe sfoară, tu faci schimb cu el ca şi comunitate de sharing unde principiul de bază e "eu ţie, tu mie", iar ei fac afaceri, dand la persoanele terţe cu bani, parcă nu ar fi frumos şi omeneşte, dar LUMEA E DIFERITĂ.
Unii dintre noi, ştiu precis, că au fost indemnaţi de către prieteni, care ştiu că vă preocupă aşa ceva, ca să faceţi bani pe asta. Şi eu de multe ori cand arătam la prieteni cum deschid canalele de pe sateliţi, prin sharing, prima reacţie era: "Dapoi hai să facem bani de pe asta", nu, "De ce nu faci bani de pe asta"...
Asta e lumea, nu putea să apară acest sharing şi să nu fie cineva mercantil, care să facă bani pe asta...

Reply With Quote