Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 42 of 42

Thread: Payservere - discutii...

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

am trei prieteni care au servere inca din prima saptamana de cand a aparut gbox si le merg dreamurile si pc-urile nonstop si carduri la greu insa nu au cerut niciodata la nimeni vreun leutz ptr curent scule si abonamente

asta e

vad ca sant constructive asemenea discutii pe la noi,e ca zicala........ies ca ciupercile dupa ploaie
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Standard RSP member
    Mentioned
    1 Post(s)

Aha, si ce faci cind schimbi cu cineva care are carduri pe cccam, le vezi(N:Linii ??), si pe urma mai vezi ca cere la schimb tot cu acele cartele si pe Mbox ???
    Oare astia nu sunt banditi ??
    Sau, schimb cu cineva o cartela, si deodata, vad ca acel peer este online, are o cartela locala, dar nu mai este acea locala care ai dorit-o tu schimband cu el linia. Acum are o locala de care tu nu ai nevoie, sau mai ai vreo 5 linii cu acea cartela. Ce faci in acest caz ??
    Sau, scriu unii ca au cartele locale full, si dupa ce ai schimbat cu ei, vezi ca de fapt ei au doar baza. Ce puii mei sa fac cu astia ??

RSP - Team dan2000's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

citesc si ma minunez... nu iau apararea si nici nu sunt impotriva celor cu payservere. cunosc bine fenomenul si chiar am cateva cunostinte cu payservere. ceea ce se discuta aici nu are legatura cu payservere ci cu tzepe! un payserver nu va avea niciodata sute de clienti ...nici macar cateva zeci (sky it face freeze de la 15 -18 clienti)...un payserver nu se face cu carduri luate din share ci cu carduri locale!

un exemplu de payserver in romania... server pe pc cu linux, net pe fibra ( la care sunt legate 4 servere 1 pc cu linux si 3 dm 7020), ca sa iei de la el 3 carduri, unu sky it, unu sky uk si unul sexview cu timp de raspuns 150-210ms pe sky it in mgcam cere 10€ / luna.
    tinand cont de cheltuielile pe care le presupune serverul nu mi se pare busines ci distribuirea cheltuielilor...pe un payserver nu ai voie sa vezi freeze! un payserver nu are sute de carduri... aia sunt tzepari!!!!

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

absolut corect dane si ca sa fac o completare la ce ai zis tu sant doua categori,unii care cer bani ptr intretinere si altii nu

si eu le am spus pritenilor mei pe la inceputuri sa se plateasca macar curentu dar nu au vrut,e alegerea lor,altii cer lucru asta

insa de acolo pana a plati un abonament de nu stiu cate zeci sau sute de euro si sa am si freez uri e teapaaaaa
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by disat View Post
    Concret,
    Cum se poate afla daca ai un schimb de linii cu un payserver?
    exact,vad ca la aceasta intrebare nu vrea nimeni sa raspunda ,de ce?
    ps.unde si ce tb urmarit.mersi

Golden Member vladcarama's Avatar
    Mentioned
    11 Post(s)

Practic, la drept vorbind, nu prea poţi să afli că ai facut schimb cu un payserver, in cea mai mare parte e aceeaşi linie, acelaşi mod de schimb. Doar poţi să-l prinzi dacă ai unele bănuieli, precum: numărul mare de carduri pe hop 1 (30-40); la reshare in loc de 1 este 5, 6; se poate intămpla să-l prinzi prin vreun prieten care are sharing cu bani, sa vezi daca vine de la acelaşi IP la el cu bani şi la tine cu schimb etc... Dar cred că nu face să stai la pandă, mai ales dacă linia lui iţi deschide multe de pe hop 1...

Problema nu e că ai făcut schimb cu un payserver, uneori de la ei descide mai bine, fiindcă ei au grijă mai mare să lucreze serverul lor (doar primesc bani pentru asta). Problema e ca, intr-un fel suntem traşi pe sfoară, tu faci schimb cu el ca şi comunitate de sharing unde principiul de bază e "eu ţie, tu mie", iar ei fac afaceri, dand la persoanele terţe cu bani, parcă nu ar fi frumos şi omeneşte, dar LUMEA E DIFERITĂ.

Unii dintre noi, ştiu precis, că au fost indemnaţi de către prieteni, care ştiu că vă preocupă aşa ceva, ca să faceţi bani pe asta. Şi eu de multe ori cand arătam la prieteni cum deschid canalele de pe sateliţi, prin sharing, prima reacţie era: "Dapoi hai să facem bani de pe asta", nu, "De ce nu faci bani de pe asta"...
    Asta e lumea, nu putea să apară acest sharing şi să nu fie cineva mercantil, care să facă bani pe asta...
    Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!

Standard RSP member GEXE's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

la reshare in loc de 1 este 5, 6;
    Aici gresesti ... Daca cumperi linie de la un payserver nu o sa-ti dea niciodata reshare la cardurile lui. De ce ar da reshare sa se foloseasaca si altii care nu platesc si sa-i ingreuneze traficul ? La schimbul de linii care il fac ei cred ca se da reshare normal 1-2 la fel pentru a evita aglomerarea serverului si traficului.
    Iar cei care platesc pentru o linie o fac pentru ca sunt prea comozi si nu vor sa piarda timpul cautand linii bune si prefera sa nu plateasca abonament la un DTH dar in aceiasi bani sau chiar mai ieftin au pachete full din europa.
    Asta e parerea mea
    DM800 - Multifeed Triax TDS-110: 1W-5E-9E-13E-16E-19E DiseqC EMP Centauri 8/1
    DM500 - Triax TDS-88 cu H-H OPTIBOX DM2400 42E-12,5W

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

salut, fratilor eu nu va inteleg frustrarea,atita timp cit nu iti cere bani pentru linia care ti-o da tie si linia lui functioneaza la tine ce mai conteaza?
    eu am pe unul care are 20 de carduri (cel putin asa imi apare mie)de la 8 provideri din care am verificat numai 5 provideri deoarece pe un satelit nu am semnal si pe alti 2 sateliti nu pot pune antena, dar cele care le-am verificat merg si chiar foarte bine cu ping foarte bun, daca de la un provider are mai multe carduri nu le pot verifica cite merg ,dar cu siguranta unul merge ca il vad in hop 1 si asta se intimpla la fiecare provider cel putin un card merge,cum face cu cardurile ? de unde le are ? este treaba lui atita timp cit nu imi cere bani pentru schimb,cum isi acopera cheltuielile iar nu este treaba mea, si mai vrea sa zic ca are si un server foarte bun de cind am facut schimbnu l-am vazut niciodata off cu toate cardurile restul ce s-a discutat aici sunt numai si banii nu poate sa tii ia nimeni daca tu nu vrei sa ii dai

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

si eu am pe cineva cu 21 de carduri iar pe altul cu 18 carduri ... cardurile sunt ok ... timp de raspuns foarte bun ... online 24/24 ...are reshare la toate cardurile ... ce să am eu cu omul ? ce mă intereseaza ce face el cu serverul lui ? este greu sa faci un server bun am peers cu carduri full si au in hop2 5-6 carduri , deci omul nu are timp de pierdut pe siteurile de cardsharing . personal nici nu va inchipuiţi ce mult "iubesc" useri care se lauda cu stabilitatea serverului si au 5-6 linii si rup in doua alte servere . pentru mine este un subiect banal la fel cum este cel clona versus original ... fiecare face ce doreste cu banii lui .
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Ala care are n carduri locale foloseste un truc posibil pe versiunile mai vechi de cccam. Eu vreau sa trag doar un semnal de alarma cu privire la acest fenomen. Fenomen ce ia amploare si in curand vom avea parte de surprize neplacute. Voi nici nu va dati seama ce amploare a luat. Au aparut articole in presa straina. Ce urmeaza? Cum a fost si cu sky IT. Asteptati sa va faca altii lumina. Dar de ce sa nu incepem si noi sa facem un pic de curatenie? Sunt convins ca cei care ati sarit ca nu va intereseza aveti cunostinta de asa ceva.

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

cel de care vorbesc eu cu 21 carduri foloseşte CCcam 2.1.3 ... nu incurajez şi nu am cunoştinţe de servere cu plată dar atata timp cat vor fi persoane care vor fi interesate să cumpere vor fi şi persoane care vor oferi cardsharing pe bani . la fel si la clone ... toti vrem originale dar atata timp cat vor fi oameni care vor fi interesati sa cumpere se vor produce si clone . acum sincer ce putem face cei ce cat de cat avem habar de cardsharing daca sunt persoane care nu vor sa-si piarda timpul sa invete sa-si faca un server bun ... sa ma apuc sa sterg din lista servere doar doar o sa invete x si y sa-si faca un server bun daca cineva imi cere bani la un schimb sterg linia si pun adresa lui pe unde apuc dar daca nu mi-a cerut nimeni bani sa ma apuc de nebun sa sterg linii

cu respect
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

si in privinta clonelor sunteti naivi daca credeti ca toata lumea are bani de originale care nu zic ca nu sunt mai bune decit clonele ,dar atita timp cit fac aproape aceiasi treaba nu cred ca cineva care cu chiu cu vai a reusit sa stringa bani pentru o clona isi va cumpara unul original, printre cei cu clone ma aflu si eu si vreau sa zic ca nu am una am 12 bucati care de aproape un an de zile functioneaza excelent fiecare cu tv-ul lui puse in retea cu un singur card Dolce

Page 3 of 3 FirstFirst 123