Oare cei care apar cu cate 30 - 40 de locale nu sunt şi ei cu paiservere???
Oare cei care apar cu cate 30 - 40 de locale nu sunt şi ei cu paiservere???
Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!
Pina la proba contrarie, si cei care au mai multe carduri in local nu ruleaza un payserver. Ce sa-i faci, prezumtia de nevinovatie.
Ca imediat te duce gandul ca umbla cu "smecherii", asta cam asa e. Cel putin in cazul ccccam eu m-am confruntat si cu situatia cand nu rula un payserver, dar in schimb foloseaza trick-ul cu "256" si arata ca fiind cu card in local, cand de fapt nu prea avea...
Oricum, atentie la neatentie!
HH/1m
baga zappa si romanu sau da mi pm
acuma cu nr de clienti nu stiu daca e chiar asa si eu am colegi si de forum si din real life care au peste 200 de clienti si cu siguranta nu sant payserverasta nu inseamna ca nu o fi asa
Nu am zis ca unul cu "n" locale ar fi payserver. Dar cand vezi la clienti...Clients_1, Clients_2 ....Clients_73 ...etc. mai ai vreun dubiu? Si chiar daca nu ar fi payserver ati accepta sa faceti schimb cu cineva care are 400 de clienti? Si doar 9 linii C?
Incercati sa testati fiecare linie pe care o puneti in cwshare sau cccam.cfg.
Cat despre roman deocamdata incerc sa mai aflu ceva date. Oricum posteaza destul de rar pe rdi.
zappa
Eu te-as contrazice putin nu din rautate dar din experientä
Cänd eu am inceput Cs am avut doar o amäräta de Karte am primit de aici ajutor in configurare si o linie
Am inceput vänatoarea de linii si pe alte forumuri,am gasit pe cineva care care avea Sky D si am schimbat cu el radiam de fericire
Deci eu aveam doar 2 C linii iar dupa 3 zile am fost intrebat la fel am pay server eu nici nu stiam cu ce se mänänca
Linia mea F: era doar user si pass fara nici un 1 0 0.....sau 2 0 0
Deci se tragea la greu asa eram si eu 2 lini si 400 clienti
Si asta päna am luat legatura cu SNOW si mia deschis ochii iar cu ocazia asta tin sa-i multumesc inca odatä
Mai rau eu vad cänd clientul isi schimba culoarea in violet si ramäne mai mult de 2 zile atunci imi da de gändit
Iar daca crezi ca esti intrun pay server si iti convine cartea care o primesti o verifici cum merge nu nu te obliga nimeni sa dai 8 rescher afara si sa primesti 1
mfg
ce beneficii au cei cu cardserver? cat costa pe luna accesul? am avut si eu, cred pe cineva cu cardserver.... tot timpul era linia activa la el
badeaghio
1. Pot sa faca schimb mai usor de linii
2. De obicei e gratis la mica intelegere
3. Asa e normal sa fie tot timpul linia activata
mfg
...dupa cum spun in titlu, nu cred ca prea multi clienti, poate insemna ca este vorba de un payserver. Faptul ca cineva-si denumeste clientii clinets_1 ... clients_73, iar nu cred ca duce la payservere, e doar o modalitate de a trece clientii...
Exista servere si cu 400-500 de linii, aceia care au investit atat de mult, timp si bani pana la urma, ca-si tin un pc doar pentru server, plus munca enorma, de a aduna atatea linii....nu cred ca trebuie etichetati ca payserver.
In plus, la cum deschide o asemenea linie....excelent ! Au legaturi la internet pe care utilizatorii obisnuiti nici nu le viseaza, si ping-uri sub medie...normal ca un asemenea server deschide foarte bine.
Acestia sint oameni care-si imping pasiunea pana la extreme, pentru ca-si permit si financiar sa-si sustina pasiunile, nu cred ca trebuie etichetati sub nici o forma.
Ca au mai multe locale, poate vine de la faptul, ca fac schimburile si N contra N, si asa pun la dispozitie carduri pe care in mod normal le-ai vedea doar hop2 sau in hop1 dar cu pinguri mari, ei selectioneaza foarte atent liniile C si N, acceptand doar cele cu pinguri mici sau foarte mici ca sa ne puna la dispozitie o linie C fara cusur. Nu cred ca trebuie etichetati nicicum acesti oameni.
Sper ca nu am suparat pe nimeni, nu vreau sa sustin nici o parte, dar un numar neobisnuit de carduri, locale sau HOP1 nu inseamna poate, decat multa pasiune, si munca fara limite !
Bravo lor !!!
A se eticheta payservere doar cei care-ti cer bani ( abonament ) pe un asemenea serviciu, si dupa unele date, se pare ca ar fi vorba de o suma incepand de la 70 RON/luna. Chiar nu vi s-a intamplat niciodata ???
Nu generalizati!
Am facut un server cu ajutorul unor baieti buni de aici. He,he,he....nu le multumesc pentru ca.....imi ocupa deja mult timp....din timpul liber!
Sunt la al doilea acum.
Ideal si....fair ar fi sa dam afara din servere pe cai cu manareli! Aia cu un milion de carduri locale. Am un amic bun cu 6 locale. Sunt reale! Da o groaza de bani! E nebun!(sa ma scuzi!)
Dar cei cu peste....nu stiu cate,ce sa zic. Carduri aiurea! Eliminati-i! Si astfel ne scapam toti de fakeri!
Cei cu pay servere adevarate,fara N modificate,ii respect. Investitia e mare! Chiar foarte mare. Munca de asemenea. si clientul hotaraste daca e bine sau nu.
Edision Mio 4k plus, Vu+ Zero 4k, Samsung UE49MU6452, Samsung QE55Q82RATXXH
Corect,insa puneti in calcul si cazul celor care nu au timp de studiu pe forumuri ,verificarea liniilor,schimbul de linii,plata unui abaonament asa cum e normal.Personal sunt client la un server CCcam cu 1 singura linie ,om care-l cunosc personal si il cinstesc poate cu un suc ,o cafea 1-2 pachete de tigari,deci nu-mi ia bani desi am insistat sa-i platesc ,plus ca din linia asta am reshare la inca 4 receivere
In concluzie suntem oameni care nu avem timp de schimburi si de alte cele,si prefeream sa dam acolo 10-15 lei..sau cat naiba cere ala,si 40-50 daca mi-ar cere spun sincer ca as da la ce vad de la respectivul.A nu se intelege gresit cum ca as incuraja payservere,am vrut doar sa-mi exprim un punct de vedere din partea unuia care nu sta sa faca shimburi si este prins cu alte probleme.
Daca se considera ca gresesc undeva puteti sterge postul,nu-i suparare![]()
Ai dreptate @silvica !
Unii din lipsa de timp sau lipsa de pasiune, cred ca e mai simplu sa plateasca un asemenea server. Si dupa cum ziceai ca ai o singura linie....ma gandesc cat de repede ti se restarteaza CAM-ul in acest caz !!!Te invidiez !
![]()
Sincer sunt prea obosit de activitatile mele ca sa-mi mai toc nervii cu schimburi si bla..bla,pana sa primesc acesta linie platisem pentru 2 linii N in rusia o suma nu chiar mica si erau dezastruase serviciile dupa 10 zile,iar cu linia asta C merg cu 5 receivere.Am un pic de experienta cu ce tine de domeniul asta,insa nu mai am rabdare pentru tot ce presupune acest hobby.
Se face atata caz pe problema asta si nu inteleg cu ce deranjaza , comoditatea se plateste fratilor.Ca sa nu mai faca caz anumite persoane cu aceasta problema "eu stiu pe cineva care are PAYSERVERE dar nu pot sa il spun" eu personal am cateva lini date pe un abonament anual si cu acesti bani platesc la randul meu abonamentul.
Cei care au schimb cu mine si ii deranjaza aceasta problema ii rog sa ma scoata din serverele lor.