levy explica mi si mie cum isi protejeaza serveru daca e pe proxy,poate doar pe el daca are ceva de ascuns ca daca cineva i sparge serveru poate sa fie pe o mie de proxy,ce e in server conteaza
nea ciutura are server pe proxy
problema ar fi ca un ip postat aici maine sa apartina altcuiva care nu este vinovat de nimic si care poate fi extrem de deranjat de publicarea ip-ului care este confidential
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
levy explica mi si mie cum isi protejeaza serveru daca e pe proxy,poate doar pe el daca are ceva de ascuns ca daca cineva i sparge serveru poate sa fie pe o mie de proxy,ce e in server conteaza
nea ciutura are server pe proxy
Chiar asta e scopul serverului proxy, sa ascunda ip-ul celui care este in spatele lui. Nu-mi dau seama cat de usor (sau mai bine zis greu !!!) se poate umbla printr-un server aflat in spatele unui proxy. Faptul ca sta cineva dupa un proxy, nu inseamna neaparat ca ar fi un pay server, cred ca n-au nici o legatura directa una cu alta. Omul vrea doar sa fie mai usor de depistat ca si locatie, poate asta e tot.
Pina la urma tot aici o sa fie , omul meu , pe forum, ca repede ati sters ip din post...Voi adminii, voi stiti, treba voastra, da nu ar strica pe nimeni din forumul asta , sa aiba la indemina o lista undeva cu asemenea ip.
Ori cum o zi buna la toti, si numa cu ip asta sa va intalniti, nu e vorba numa de sh..ing. E vorba deja si de altele, pc, router, share intern, deci am pierdut multe. Da asta e. !!
Daca stie cineva cumva cam cine pote fie va rog foarte frumos , da foarte frumos sa-mi scrie un privat. Multumesc!
Restu o sa fie treaba mea!
ip nu se pot face public,e politica forumului,nu vrem sa avem probleme,e un lucru privat si trebuie respectat
stiu ca ip apar publice pe toate gardurile pe net insa e o regula a forumului si trebuie respectata
daca ai ip il poti cauta si tu pers pe net...ghinion daca e proxy
da mi ip in pm sa vedem,dar vad ca deja colegii ti au spus ca nu e nimeni
dar ma repet daca e proxy nu avem ce face
cat despre cealalta prob e pe forum postat