Card TVR si vrei la schimb full nustiuce.Ha,ha,ha.Mai si glumesti.Ia un card de Sky,da o gramada de bani,da moca la toti (eventual la bisnitari care dau mai departe la zeci-sute de peer FullEuropa) si cand iti crapa ia mai vezi cum nu dai nimic la nimeni.Hobby-hobby,dar macar sa iti mearga si tie nu sa iti faca freeze pe local sau sa umbli pe la provideri cu cardul mort ca ai facut schimb cu TVR care nici nu stii pe ce satelit e.Sa fim realisti.
Eu am mai scris si alte motive de lupta impotriva sharingului din interes mai sus,nu mai scriu de 50 de ori ca nu are rost,vad ca nu vreti sa intelegeti.Vreau doar ca sa nu fim vanati si sa nu avem tot mai multe probleme cu cardurile noastre in incercarea de a le pune in alte receptoare decat cele oficiale,vezi cazul Dolce.Daca vor fi mai multi clienti pe okazii decat pe la casierii,asa cum a fost cu cheile,eu zic ca se duce naibi si asta cu sharingul.
---------- Post added at 13:43 ---------- Previous post was at 13:32 ----------
PS: Daca ne-am adunat intr-un topic sa discutam si sa ne informam unul pe celalalt legat de payservere eu zic ca e dreptul nostru,textele alea cu "furtul","ilegalitatea",etc nu incalzeste pe nimeni.Nu vrem sa se traga de cardurile noastre,atat.Daca deranjeaza pe careva asta e.Cine vrea sa vada sky-uri cu TVR ca local nu vad de ce ne ia pe noi la intrebari,cardul ala poti spune ca nu exista.![]()

Reply With Quote
....voi ce credeti am facut schimb ?
si mai am gasit tot astazi si un card sky uk full+hd ....de data asta eu am intrebat....ce credeti sunt prea norocos ? 
te minunezi cand vezi ce le poate debita mintea unora
dar nu crezi ca era mai usor sa-ti cumperi un abonament la un dth si cu putin studiu si cu putina munca sa-ti faci un server de care sa te bucuri tu fara sa depinzi de altcineva ... zic si eu nu dau cu parul