Page 8 of 13 FirstFirst ... 456789101112 ... LastLast
Results 106 to 120 of 185

Thread: PAYSERVERE!!!! - atentie

Happy fery21's Avatar
    Mentioned
    8 Post(s)

Asta da BOMBA!
    ..::EGAMI TEAM::..

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by Einstein View Post
    @le099

Am incercat sa ma urc la nivelul tau ca sa iti raspund cu o gluma, dar se vede ca esti prea sus ca sa pricepi.

Am impresia ca pe tine te roade invidia ca acest forum este peste altul unde au cazut bombe si l-au distrus, si unde unii moderatori au facut totul pentru ca userii sa fuga!

Abtine-te de la a face viitoare acuze la adresa acestui forum sau a userilor lui!
    @ Einstein

Si raspunsul meu tot o gluma a fost, cat despre invdie, nu am de ce. Continui sa vizitez ambele forumuri din pasiune. Cat despre acuze la forum(uri) sau useri?? Am gandit doar, nu am acuzat. Pot acuza pe unul pe care il stiu ca face share, dupa care plinge invingerea, in rest nimic. Pentru mine oricine poate sa faca ce doreste. Am scris doar ca este inutil sa plangi atata timp cat poti fii un alimentator a unui Pay, cu stiinta sau fara stiinta, acestea fiind repercursiunile sharing-ului de'odat. Asta a fost ideea in putine cuvinte.

O seara buna tuturor

叛徒 daradici's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Pana la urma, cred ca oricine-si poate da seama, ca are printre linii un payserver, care trage de el in nestire, iar efectele acestuia, se pot diminua prin filtrare la sange, sau pur si simplu stearsa linia.
    Nu vad utilitatea acestor discutii, le-am urmarit de la inceput cu interes, pana la urma ce a iesit de aici ? Toata lumea stie de un plugar si de leo, care arunca cu piatra in balta ca sa faca unde....
    In rest....cred ca doar discutii....
    Cred ca fiecare la randul lui a intalnit asa ceva vreodata, sau i s-a propus vreodata asa ceva, multi stiu putini spun, fenomenul exista, si nu cu acest thread i-l facem sa dispara, e o problema de mentalitate, unii prind orice ocazie sa faca un ban, asta asa a fost si asa va fi dintotdeauna....

Ce putem face ? In momentul in care dam de o asemenea "minunatie" a tehnicii, evenual sa se reporteze undeva, ca lumea sa se fereasca de ele.
    Dar oare reportarea lor nu ar putea duce la o reclama a lor si cei care cauta asa ceva sa le gaseasca mai usor ?

Traim in Romania....si orice gest pozitiv foarte repede poate avea repercursiuni negative ! ...asta e !

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

k leo,am inteles ideea,vad ca tu vorbesti doar pe o linie inaltalasand gluma la o parte totusi afirmatia ta nu sta in picioare,nu are baza,nu are un punct determinant de plecare,de ce?pai gandind logic pe toate forumurile de profil se practica sharing insa tu ai facut afirmatia doar aici,daca o faci peste tot te intelegeam
    nu putum gandi ca santem alimentatori de pay atata timp cat aceasta tranzactie se face pe pm sau mess,ca pe urma ce face fiecare e treaba lui,NOI DOAR BATEM TOBA SA NU SE PLATEASCA LINIILE DE SHARING,incercam sa pastram acest segment la nivelu de pasiune,hobby
    cine vrea sa ne asculte e bine,cine nu iara e bine
    deci,afirmatiile tale anterioare sant un pic nefondate si de ce nu rautacioase,nu inteleg de ce ai avut rabufnirea asta deoarece nu esti in bransa de ieri de azi si zic eu cunosti destul de bine si acest forum

no in fine,Doamne ajuta

o seara faina
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Scopul acestui topic era exact de a intelege faptul ca e posibil sa alimentam fara stiinta niste payservere si sa incercam sa ne ajutam unul pe celalalt sa evitam asta.Daca nu direct prin a posta userii care fac asta (pentru ca e adevarat ca poate fi de fapt o reclama) cel putin cu sfaturi cum sa depistam asa ceva,ce sa facem,ce sa folosim,etc.Sunt unii care poate iti fac trafic din greseala (prostie) sau care are un peer payserver,el poate fi nevinovat si poate trebuie ajutat,nu acuzat si exclus.
    Topicul asta nu incuraja sharingul,cu atat mai putin cel platit.Din contra,ar trebui sa fie plin de sfaturi cum sa evitam acei peers.Pe ultimele pagini suntem cam toti offtopic la offtopic.
    :

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by zmeura View Post
    Scopul acestui topic era exact de a intelege faptul ca e posibil sa alimentam fara stiinta niste payservere si sa incercam sa ne ajutam unul pe celalalt sa evitam asta.Daca nu direct prin a posta userii care fac asta (pentru ca e adevarat ca poate fi de fapt o reclama) cel putin cu sfaturi cum sa depistam asa ceva,ce sa facem,ce sa folosim,etc.Sunt unii care poate iti fac trafic din greseala (prostie) sau care are un peer payserver,el poate fi nevinovat si poate trebuie ajutat,nu acuzat si exclus.
    Topicul asta nu incuraja sharingul,cu atat mai putin cel platit.Din contra,ar trebui sa fie plin de sfaturi cum sa evitam acei peers.Pe ultimele pagini suntem cam toti offtopic la offtopic.
    In tot ce am citit aici, asta este singurul raspuns adecvat situatiei in curs.
    Este adevarat, sunt moderator in alt forum, dar doar intr-o anumita sectie. Acolo, oameni au gasit deja modelul, cu toate sa este inca vulnerabil, dar ei totusi incearca. Asta este motivul pentru care nu am intervenit in aceea masa de useri. Italianul de regula nu este un poliglot ca noi, care stim bine toate limbile de pe aceste taramuri. Ei in acest moment sunt foarte loviti din acest punct de vedere, asa ca incearca sa faca in continuare cel ce au invatat, adica sa-si apere in scopul lor, al lor provider. Nu sunt multi cei care pun la bataie pachetul full (un pack full aici ajunge la cca. 150), ei alcatuiesc grupuri bine organizate unde fiecare membru contribuie in mod equivoc cu partea sa, totul este strict ital. In acele mici grupuri nu intri, deci este clar ca nici nu iese nimic. Ca peste tot ies si smecherii lor, napoitaliani, itaelvetieni, itagermani etc.etc, adica,,,, ca la noi, grade de rudenii, prieteni, toti pusi pe interes. Nu de alta traim intr-o era fructibila, vorba lui @ Einstein.
    Trebuie sa ne'm partim ca fratii, (asta cu scuzele de rigoare fata de prim), dar este o realitate. Motiv pentru care am scris undeva mai sus ca:........................ trebuia sa'mparta mortul si nu eu lui.

Hai bafta la examene pentru noile creiere.
    Last edited by le099; 20-07-10 at 00:50.

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

Aduce "trafic" topicul asta, ar fi bine totusi sa nu ajungem la situatii penibile.
    Poate ca pasiunea ne uneste mai mult decat ne despart ambitiile si discutiile interminabile.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Standard RSP member florin2222's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

utilizatori unor servere cu plata din spania arestati http://www.elmundo.es/elmundo/2010/0...279613072.html

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

'' Translation to English:

The National Police has dismantled an international network of fraud of digital television that offered access to all the platforms of Europe, in an operation in which 27 people and imputed other 77 have been stopped in Spain, although the investigation abroad follows through Europol.
    According to the note of press of the National Police, " is a pioneering operation; against the last and more modern modality of ' pirateo' of the TV of payment through Internet". The arrested ones - to which it is imputed the crimes against the intellectual property and fraud to them of the telecommunications by means of a called system ' cardsharing' they redistributed the signal, obtained of a unique card of legitimate access of subscriber, to the commercial premises, neighbor communities or individuals.
    They had 57 interconnected servants you enter diverse countries of the EU yes, of which 25 were located in Spain, in Cordova, Jaén, Seville, Cadiz, Almeria, Barcelona, Alicante, Murcia, Gran Canaria, Guip'uzcoa, Majorca, Madrid and Orense. According to the Police, each of these servants could send the images to more than 150 users by 15 Euros to the month.
    The management of this international network took place by means of instructions distributed through conversations of ' chat'. As well, the communication with the users was realised through deprived forums in which announced the programming grill that would be emitted or manuals were facilitated to resolve the technical problems of the users. In order to visualize the content of the pay televisions the users did not need to be subscribed to any legal signal, not even to have the decoder provided by these companies and they required the use of a satellite dish solely, a connection to Internet and the decoder ' pirata'.
    The investigation has been carried out by the Brigade of Technological Investigation (BIT), whose agents have taken part 62 decoders, ten computers, fifteen hard disks, four ' pendrives' , three ' routers' , 34 cards and five readers.

(20-July-2010 16:37)
    "each of these servants could send the images to more than 150 users by 15 Euros to the month".

Payservers, what do you expect. They will get caught it just time.
    If you were a hitman you would not host a website offering your services, you would keep in quiet and low key.
    Payservers will die ''
    Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Asa le trebuie daca cer bani...si nu fac schimb mocca...

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Da,numai ca la noi cei care vindeau receptoare cu chei erau bine-mersi pe okazii timp in care rcs ne bloca noua forumul.
    :

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

eee si tu,aia nu le afecteaza cu nimic miniforumu
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Pai digi nu schimba nici macar cheile,stai si te intrebi daca nu cumva erau sapati de proprii angajati ca altfel nu intelegi.
    :

Duster
    Guest

Wink Klar.

Este tot una daca dai sharing mocca sau dai pe bani, ei au dreptul de a te aresta ca cine foloseste cardsharing face o infractiune.

Chiar si daca si-a scos datele necesare de a pune in alt receptor cardul imperecheat, si el foloseste doar pentru el si nu da in share !

Deci , cam toti suntem infractori !

Old Member mondo's Avatar
    Mentioned
    43 Post(s)

Si daca am abonament la AKTA si am luat doar cardul ( am avut optiunea asta ) ? Mai sunt infractor ?

Page 8 of 13 FirstFirst ... 456789101112 ... LastLast